10.8.12

Maadoitusta, komisario Palmu

Sain tänään useamman vinkin Maadoitus.fi sivustosta. Kyseessä on ihmiskehon yhdistämisestä maahan. Luonnottomat kengät ja muutkin ihmisten nykyaikaiset varusteet eristävät meidän paljasjalkaisesta tepastelusta ruohikolla. Sivuston edistämä versio maadoituksesta on melko uusia asia. Ilmiötä ei ole tutkittu laadukkaasti, eikä varmaan tuodakaan tutkittavaksi pitkään aikaan. Maadoitus.fi toteaakin:

Mikään ”vakavasti otettava” tiedejulkaisu ei tule asiaa todennäköisesti noteeraamaan lähitulevaisuudessa, joten skeptikot voivat nukkua yönsä rauhassa. Kaikki tähänastinen tutkimustieto on kuitenkin kaikkien luettavissa netistä ja niistä voi kukin vetää omat johtopäätöksensä.

Onneksi maailmassa on runsaasti vähemmän vakavammin otettavia tiedejulkaisuja, joten maadoitusteknologian tutkiminen on ottanut joitain askeleita eteenpäin.

Sivusto selittää maadoittamisen periaatteita.



Yhteenvetona

Jotta maadoittaminen kuulostaisi edes etäisesti järkevältä, tulee ihmisen ymmärtää ja hyväksyä seuraavat väittämät:

1. Krooninen tulehdustila on monien sairauksien ja kiputulojen pää- tai osatekijä.
2
. Kroonisen tulehdustilan tarkoituksena on auttaa ihmistä parantumaan, mutta osassa tapauksissa se jää päälle ja jatkaa vapaiden radikaalien vapauttamista elimistöön, ylläpitäen ongelmaa.
3.
Antioksidantit taistelevat vapaita radikaaleja vastaan elektronien avulla, eli pelkkien lisäelektronien avulla taistelua vapaita radikaaleja vastaan voidaan tehostaa huomattavasti
4.
Maailman suurin negatiivisesti varautuneiden elektronien lähde on planeetta itse.
5.
Ihminen johtaa sähköä varsin hyvin, koska koostumme pääasiallisesti vedestä ja mineraaleista.
6.
Saamme lisää elektroneja koskettamalla planeettaa, ilman että välissä on eristeitä. Eristeillä tarkoitamme esimerkiksi kumipohjaisia kenkiä tai puulattiaa.

Näistä kuudesta tekijästä voidaan vetää johtopäätös, että maadoittaminen edistää terveyttämme lukemattomilla tavoilla, koska kroonista tulehdustakin esiintyy niin monessa muodossa.

Mihin kaikkeen tämä Tutkimusten taso on heikkoa. Koeryhmät ovat pieniä eikä sokkouttamista tapahdu. Esimerkiksit tämä kortisoliarvojen mittailu 12 hengen ryhmällä. Tasokkaimmalta näyttävässä tutkimuksessa on käytetty tupla-sokkoutusta, mutta paperissa ei kerrota miten se se toteutettiin tutkimusmenetelmässä.

Onneksi maadoitus-laitteella on käyttäjien mukaan useita positiivisia vaikutuksia.

Maadoitusta harjoittavien ihmisten raportoimia hyötyjä

 • Nopeuttaa haavojen paranemista
 • Parantaa unen laatua
 • Nopeuttaa unen saamista
 • Poistaa sähkömagneettisen säteilyn aiheuttamat haitat
 • Helpottaa reumatiloja
 • Vähentää kipuja
 • Nopeuttaa palautumista urheilusuorituksista
 • Auttaa pääseemään eroon jet-lagista
 • Vähemmän kipuja
 • Vähemmän pääsärkyä
 • Vähemmän närästystä
 • Kuukautiskivut vähenevät
 • Tunsin itseni enemmän rentoutuneeksi
 • Allergiat vähenivät
 • Parempi ruoansulatus
 • Vähemmän kuumia aaltoja
 • Ei enää painajaisia


Kuinka kukaan voisi vastustaa näitä hyötyjä? Käytön puolestapuhujiksi löytyy urheilijoita, supermalleja ja ihan lääketieteen tohtoreita, jotka ovat kuulleet kehuja potilailtaan. Mutta miten pystyt maadoittamaan itsesi kaukana nurmikoista?

Voit maadoittaa sänkysi maadoituslakanalla. Kesken työpäivän maadoitus onnistuu maadoitusmatolla, jonka päällä varpaasi vaihtavat ioneita, sillain hyödyllisellä tavalla. Menevimmät tyypit suosivat tietenkin maadoitusranneketta.

Kaikkien laadukkaimpia maadoitusrannekkeita terveyden edistämiseen saa tietenkin netin välityksellä. Parhaat merkit maksavat esim. 65 dollaria. Nörttinikkaroijat osaavat rakentaa paremman maadoitusrannekkeen vaikkapa näistä parin euron arvoisista maadoitusrannekkeista. Tosin täytyy huomauttaa vaihtoehtohoitojen nyrkkisäännöstä: halvalla hankitun tuotteen tuoma lumevaikutus on pienempi kuin kalliin tuotteen.

7 comments:

Sanna said...

Talveksi on pakko hommata maadoituslaite! Varpaat ei tarkene lumessa. Onneksi tuollainen on keksitty!

Magneettimediassakin oli otsikko, että kolesterolin alentaminen aiheuttaa syöpää, mutta en ehtinyt perehtyä asiaan ennen lehden tuhoutumista.

Anonymous said...

Kolesterolin alentaminen aiheuttaa syöpää

Inna said...

Kuuden kohdan listasta ensimmäinen on kyllä ihan tosi juttu, ja kroonisesta tulehdustilasta voi lukea ihan niistä vakavastiotettavistakin lääketieteellisistä lähteistä.

Muutenhan tuo lienee ihan a load of bs. Tulehdustilan alentamiseen elimistössä huomattavasti tehokkaampi keino lienee ruokavalion muutos.

Schrödingerin Kissa said...

Load of bs:n debuggauksen voi aloittaa peruskoulun oppimäärän tiedoilla vaikka siitä, että maasta ei siirry ihmiseen lisää elektroneja, jos maan ja ihmisen välillä ei ole jännitettä. Jos ihmisessä (tai missä tahansa sähköä johtavassa asiassa) on liikaa tai liian vähän elektroneja, niin kosketus maahan tasapainottaa tilanteen, mutta ylimääräisiä elektroneja maasta ei voi saada.

Ylimääräisiä elektroneja voi saada, jos hankaa muoviesinettä kissaan ja sitten koskettaa sitä sähköisesti varautunutta muovia. Elektronien siirtymisen huomaa pienestä sähköiskusta. Ylimääräiset elektronit kuitenkin poistuvat helposti ihmisestä - viimeistään silloin, kun ihminen koskettaa tiskipöytää, joka on vesijohtojen välityksellä yhdistetty maahan.

Vapaasta radikaalista puolestaan voi tehdä harmittoman molekyylin joko poistamalla siltä yhden elektronin, lisäämällä sille yhden elektronin tai parittamalla kaksi radikaalia kimppaan keskenään. Randomisti elimistöön sirotellut ylimääräiset elektronit hakeutuvat todennäköisemmin jonkin positiivisesti varautuneen ionin kylkeen kuin vapaalle radikaalille, jolla ei ole sähkövarausta.

Jos haluaa elimistöönsä lisää vapaita radikaaleja vähentäviä antioksidantteja, kannattaa syödä E300-pillereitä (jos uskoo terveyden löytyvän purkista) tai C-vitamiinipitoisia kasviksia (jos uskoo E-koodien olevan haitallisia). Ja maadoituksen ikää pidentävän vaikutuksen voi todeta täällä: http://termite.apcdn.com/full/80816.jpg

Sähis said...

Edellisen esittämiä perusteita kompaten joku hieman sovinistisenmpi voisi tehdä täysin sopimattoman vitsin, jonka mukaan naiset voisivat lopettaa kemiallisten(kosmetologisten aineiden) vapaita radikaaleja vastaan markkinoitujen aineiden käyttämisen, jos vain pysyisivät kiltisti siellä uunin ja tiskipöydän välissä (molemmat erittäin usein maadoitettuja).

Jos näin hölmöön juttuun on ihan pakko uskoa niin kyllä suosittelisin vain nojailemaan kahvitauot patteriverkostossa kiinni. Toinen on tuo paljain varpain nurmikolla kävely, sitä suosittelisin muutenkin.

Anonymous said...

Tässä kuvassa on maadotus tehty oikein

Anonymous said...

"Mihin kaikkeen tämä Tutkimusten taso on heikkoa."
Tämä kohta tekstissäsi vaatii uudelleen muotoilua.