23.8.12

Magneettimedia sionistien iskun kohteena

Magneettimedia on onnistunut nousemaan otsikoihin. Huuhaa-palkittu julkaisu on kunnoustautunut erikoisten uutisten ja vaihtoehtohoitojen edistäjänä Suomessa. Mukana on ollut salaliittoteorioiden esittelyä. Tuoreimmassa tapauksessa kauhistellaan nettilehteen ilmestyneitä sionismia kritisoivia kirjoituksia. Eikä siinä ole mitään pahaa, sillä kaikki poliittiset ajatusmaailmat ovat kritisoimiselle alttiita. Ja niitä pitääkin kritisoida. Onhan sionismilla oma World Zionist Organization, sionismilla on selkeät poliittiset tavoitteet Israelissa ja sen ulkopolitiikassa, eivätkä liikkeen äänet ole yhteneväisiä (kuten politiikassa on tapana tapahtua) jne. Mutta Magneettimedian tapa näiden aiheiden parissa on... hieman erikoinen.

Ensimmäisenä ilmestyi melkein vuosi sitten vieraskynäilemään Adrian Salbuchi:

Maailmanmahti USA on sionistien sätkynukke

Tekstissä ei kritisoidakaan sionimismia, vaan todetaan juutalaisten sukunimien ja sukujuurien omistajat maailmanlaajuisen salaliiton jäseniksi. Ilman sen kummenpia perusteluja. Jos olet juutalainen ja mukana politiikassa, taloudessa tai kulttuurissa, niin olet mukana sionismin edistämisessä.

Noh.

Tuoreempi kirjoitus on David "KKK" Duken Juutalainen ylivalta. Siinä sentään yritetään perustalla sionismin vaaroja. Duke lainailee eri rabbien kirjoituksia ja puheita. Niissä ollaan juutalaisuuden ylivallan puolella niin uskollisesti kuin etnisesti, joista Duke päättelee sionismin olevan maailmanvalloituspuuhissa.

Materiaalia sionismin julmiin sanomisiin kyllä löytyy. Maailmasta löytyy nimittäin enemmän kuin yksi rabbi. Sionismin fundamentalististen äänien toisella puolla ovat ne maltilliset rabbit, mutta heidän kirjoituksensa pääsevät harvoin Duken kaltaisten ihmisten kirjoituksiin asti. Esim. rabbi Ovadia Yosefia on syytetty antisemitistiksi, rikkeenä oli tietenkin maltin pyytäminen vuoropuhelussa. Salaliittoteorioihin täytyy poimia vain ne kommentit, jotka sopivat salaliittoteorioihin.

Siinä missä juutalaisuuden uskonnollisista äänistä löytyy ääripäitä, löytyy niitä vastaavasti esim. islamin ja kristinuskon sisältä. Se ei sinällään ole yllättävää. Onhan niissäkin uskomuksia Jumalan valituiksi tulemisista. Vaatimuksia juuri heidän uskontonsa ylivallasta. Vääräuskoisten tuomitsemista myös tämänpuoleisessa elämässä, tietenkin Jumalan edustajien toimesta. Niihin liittyvät salaliittoteoriat ovat vain hieman harvinaisempia.

Magneettimedian julkaisemista jutuista on tehty rikosilmoitus. Tietenkin taustalla vaikuttavat maailmanvalloituksesta haaveilevat, tai sen jo toteuttaneet, juutalaiset.

No comments: