24.7.13

HAARP suljettuna, mielet avoinna

Salaliittoteoreetikoiden suosikki HAARP on taas esillä. Laitteesta kuuluu huonoja uutisia. Supersalaisen projektin johtaja tohtori James Keeney ilmoitti, että ionosfääriä tutkiva laitos on ollut kiinni useamman kuukauden. Jopa laitoksen virallinen nettisivu on suljettu. Maaliskuusta asti sammuksissa ollut HAARP ei ole saanut tarpeeksi tukirahoja. Tutkimustulokset eivät ehkä ole olleet tarpeeksi hyviä päärahoittajan (USA:n ilmavoimien) mielestä. Ongelmia on tullut myös laitoksen käyttämistä generaattoreista. Tutkimus vaatii suunnattoman määrän sähköä. Sitä saadaan dieselgeneraattoreista, mutta ne eivät enää täytä ympäristösäädösten vaatimuksia. Niiden päivittäminen maksaisi melkoisesti.

Onneksi HAARP ei ole lopullisesti pois käytöstä. Reilun kuukauden kuluttua joku yksityinen firma voi olla superaseen uusi asiakas. Silloin maanjäristyksistä, tsunameista, myrskyistä ja sotilaiden aivopesusta voi syyttää DARPA:a.

Tämä uutinen otettiin salaliittoteorioita rakentavien piirissä epäillen. Infowars.com:issa ollaan oltu pitkään varmoja siitä, että HAARP on superase. Siksi kaikkien muiden on todistettava, ettei HAARP ole superase.

But if there are no major earthquakes or bizarre global weather events in the coming weeks or months, the folks at HAARP may have some explaining to do — the facility has apparently been shuttered since June, the power turned off as HAARP waits for a hoped-for change in contractors to operate the facility.

Jos mikään luonnonvoima ei nouse tuhoineen otsikoihin tässä lähiaikoina, niin salaliittoteoriat HAARPista ovat totta! Toistaiseksi isot järistykset ovat jääneet kauas kaupungeista. Sattumaako?

GeoEngineeringWatch tietää, että tämä tappava laitos kokee muutoksia ihan syystä. Massatuhoja aiheuttaneet tahot haluavat tehdä HAARP-laitoksesta entistä suljetumman. Siksi se laitetaan myyntiin ja yksityiseen omistukseen.

What would the implications of this be? Unfortunately, nothing is likely to change in regard to the continued nefarious use of this lethal facility. Rather, it seems that the US government may be taking steps to increase the privacy of the installation and distance itself from the potential of disclosures about this facility from mechanisms like the Freedom of Information act.

 Näin hallituksen dokumentteja paljastavat tietopyynnöt pidetäänkin kurissa. Yksityisillä ei ole samaa velvollisuutta vastata kyselyihin kuin viranomaisilla. Todella ovela veto Illuminatilta!

2 comments:

Rami said...

Niin, pitäskö tässä nyt toivoa oikein kunnon maanjäristystä asutuskeskuksiin?
Kyl toisten harhat on veikeitä.

Sähis said...

^ heh. pohdin eilen ihan samaa.