21.7.13

Patriarkka Kirill on huolestunut

Venäjän ortodoksikirkon isojehu Kirill piti pienen puheen Moskovassa. Perusarvojen kannattajana tunnettu mies oli jälleen huolissaan maailman menosta. Edellisilla kerroilla hän on varoitellut feminismistä. Sunnuntaina murheena oli avioliiton rapistuminen. Mikä sitten on tuo kamala uhka avioliitoille? Mikäs muu kuin homoseksuaalien avioliittojen mahdollistaminen.

Britannia salli samaa sukupuolta olevien avioliitot. Tuollaisten päätösten määrä on nousussa ympäri maailmaa *syyttävää vilkuilua eduskunnan suuntaan*, joten ymmärrettävästi Kirillin parta väpättää surullisena. Hän kuvailee tätä avioliittolakien muutosta hillityin sanoin. Eihän noin korkeaan asemaan muuten pääsisi puhumaan.

Homoliittojen laillistaminen on vaarallista ja merkki maailmanlopusta.

Onhan se tavallaan maailmanloppu, mutta vanhoillisten miesten ylivallalle.

1 comment:

Anonymous said...

No miksei se olisi merkki maailman lopusta?

Onhan aivan selvää, kun homostelu on tullut ja tulee yhteiskunnalisesti hyväksytymmäksi, niin sen harjoittaminen homojen keskuudessa kasvaa. Myöskin epävarmat heterot voivat tällöin maistaa syntiä helpommin. Mikä taas kasvattaa tätä ei toivottua käyttäytymistä.

Myöskin historiasta löytyy kulttuureja, varsinkin intiaanien keskuudesta joissa oli homostelu lähes normi kaikkien keskuudessa. Ennenkuin lähetys saarnaajat saivat sen kitkettyä pois.