5.7.13

Kyllä se voi olla niin

Lukaisin tänään paikallista Akaan seutu-lehteä. Sen mielipidepalstalla oli rajua sisältöä. Huolestunut kansalainen oli soittanut paikallislehden toimitukseen, sillä hänellä oli suuri huoli.

"Soittelin paikallislehden toimitukseen ja kyselin neuvoja pikkulintujen suojeluun haukalta. Sain Anni Tiuran vastauksena pitkän selostuksen luonnon kiertokulusta. Mutta, eihän se niin voi olla, vai voiko?

Omistan kolme pikku pyssyä, ajattelin käyttää nallipyssyä. Mökillä olen pelotellut variksia menestyksellisesti, kun ne ahdistelevat oravanpoikia. Silloin, kerran onnistuin.
Kai näille haukoillekin voi jotain, vai voiko?

Kirjoitus jatkui, mutta en pystynyt lukemaan sitä loppuun.

4 comments:

RH said...

Oikeuteen pitäs haastaa mokoma pöhkö, joka pyssyillä pelottelee luontokappaleita! Kuvitteleeko se, ettei orava säiky räiskintää, kun se tietää, että pauke on tehty sen suojelemiseksi?

Mie prässäsin kasveja sanomalehtien väliin, ja siinä vanamoa vanhan Magneettimedian väliin asetellessani en voinut välttyä lukemasta, kuinka mikroaaltouunin säteet tekee ruuasta karsinogeenistä... voi apua, kuka haluis käytetyn mikron, nyt halvalla sais!

Rami said...

Aikas kauas ollaan menty, jos ei ymmärretä luonnon kiertokulkua. Sattuuuu.

Ps. Voisin muuten ostaa tuon mikro, mutta olen sähköyliherkkä.

Anonymous said...

Mulla on tämmöinen magneettihäkki myynnissä, joka suojaa kaikelta säteilyltä. Materiaali on kristalleilla kyllästettyä rauta-allotrooppia, joka on taivuteltu huolella optimaalseen, kuusikulmaisia reikiä sisältävään verkkoon. Poistaa 98% haitallisesta värähtelystä , mutta päästää hyödyllisen läpi.(lähde: tidepalsta.org/kanaverkkotutkimus)

Voin myydä, kun olet ilmeisesti sen tarpeessa, vaivaiseen 50e/metri hintaan.

Anonymous said...

Päivää voin ostaa häkin. Maksaisin tarjoamalla sähköyliherkille tarkoitetuille rakkaus negatiivi-ioneilla. Valmistan niitä 5kpl yössä meditoimalla ilmaa rakentamassani rakkasgeneraattorissa. Joka
yö ei tosin onnistu kun vaimolla särkee päätä.