25.7.13

Kentucky Fried Science Standards

Courier-Journal.com kertoo minkälainen meno on menossa Kentuckyssa. Julkisten koulujen opetus nostattaa hikeä, sillä koululaisille kerrotaan aivan vääränlaisista asioista. Tuttuun tapaan evoluutioteoria ja ilmastonmuutos ovat poliittisesti epäkorrektia joillekin ihmisille. Opetussuunnitelman päivittämisestä väiteltiin tiistaina. Paranneltu opetussuunnitelma ei kelpaa, sillä se sisältää - kaikki valmiina? - fasismia, ateismia, ja edistää ajattelua joka johtaa kansanmurhiin ja murhaan.

 Pastori Matt Singleton väitti evoluutio-opetuksen johtavan huumeongelmiin ja itsemurhiin. Opetussuunnitelma on vain hallituksen keino orjuuttaa lapsia. Koululaisten uskonnonvapaus vaarantuu, jos he eivät saa vapaasti uskoa luomisoppiin. Uskovaisia kiusattaisiin. Kehitysoppi on rikkaan eliitin uskonto, joka sotii Jumalan tahtoa vastaan. Ja niin edelleen.

Trollausta? Satiirisivuston uutinen? Olisipa sellaista. CJ.comin video antaisi ymmärtää, että asiasta on oikeasti kiistelty tuolla tasolla. Onneksi sellaista ei tule koskaan tapahtumaan Suomessa.

1 comment:

Anonymous said...

"Onneksi sellaista ei tule koskaan tapahtumaan Suomessa."

oliko tuo kenties satiiria, vai uskotko itse väitteen. Kun katselee, mihin suuntaan viimeisen kolmenkymmenen vuoden aikana homma on kulkeutunut, en yhtään ihmettelisi, vaikka jotain tuon kaltaista nähtäisiin Suomessakin.