8.3.07

Virtsaa itsesi terveeksi

Vaivaako sitkeä syöpä? Sait AIDS-tuliaisen Venäjältä? Kuolio kutittaa jalassa? Ei hätää, sillä helpotus on täällä. Useammassakin muodossa. Jo muinaiset hindut osasivat - ja osaavat vieläkin - parantaa sairauksia jotka ovat tappavia täällä länsimaissa. Intian pääministeri (1977-79) Morarji Desai on kertonut hänen pitkän iän olevan tämän lääkkeen seurausta. Lääke toimii tautiin kuin tautiin. Ja sitä saa aina sieltä missä sinäkin olet! Sinun ei edes tarvitse tilata tätä lääkettä kaupasta. Riittää kun juot runsaasti vettä. Odota. Noudata luontoa, mutta tällä kertaa kerää virtsa talteen. Valmiina? Jep. Talteen keräämäsi keltainen neste on tämä ällistyttävä lääke. Ja eikun juomaan.

Jos jostain syystä tarvitset enemmän kuin epämääräisen suosituksen jossain blogissa, niin sallinet minun kertovan lisää.

Virtsaterapia oli suosittua Euroopassa 1600-luvulla. Siitä lähtien sille on löydetty käyttöä hampaidenhoidosta kaihin parantamiseen (HUOM! virtsan hierominen silmiin nopeuttaa kaihin etenemistä). Valitettavasti nykyaikana löytyy vieläkin virtsan suosijoita. Meno jatkuu siis Intiassa. Siellä pidetään virtsanjuontikonferensseja. Ayurveda on kokonaisvaltaista hoita jota mainostetaan enimmäkseen hierontana. Sen toisina hoitokeinona on myös kusen käyttö. Moderninpaa mainosta tämä hämmästyttävä hoito saa Martha M. Christyn kirjassa Your Own Perfect Medicine: The Incredible Proven Natural Miracle Cure That Medicine Science Has Never Revealed! Kirjasta on tehty ainakin viisi painosta, joten faneja riittää. Saatavilla on myös Christyn ääninauha, pientä rahallista korvausta vastaan, jossa kuullaan tieteellisestä todistusaineistosta virtsaterapian tueksi. Kirjan takakannessa on lainauksia lääkäreiltä. Mukana mm. lääkäri David G. Williams, jolle omistetaan seuraava teksti:

"If you buy only one health book this year, this is the book you should get. It outlines a therapy that can be used by anyone, anywhere, for practically any complaint known."

Toinen kommentti on omistettu tohtori ja neurokirurgi Manucher J. Javidille:

"This agent was found to be definitely life saving."

Skeptikko Martin Gardner kirjoitti Manucherille ja kysyi tämän kantaa Christyn kirjaan. Ei liene yllätys, että hän ei edes tiennyt miten häntä on lainattu pois kontekstista. Javidin tutkimus liittyi kyllä ureaan, mutta sitä valmistettiin keinotekoisesti painekammiossa lämmittämällä kalsiumin johdannaisia, ja täten saatiin ureaa ja kalsiumhydroksidia. Ureaa käytetään joissain lääkkeissä, mutta ei voida sanoa, että lääkkeissä on virtsaa. Manucher ei suosittele virtsan juomista ja suonensisäistä käyttöä.
Suonensisäistä? Siis neulalla sitä sinne? Kyllä. Et halua tietää enempää. Enkä pysty kirjoittamaan asiasta.

Kirjansa ensimmäisessä luvussa Christy kertoo omista kokemuksistaan. Hänellä oli useita eri tauteta: lantion tulehduksia, kroonista väsymystä, Hashimoton tauti, mononukleoosi, munuaistulehduksia, lihomista, paljon muuta ja peräti kaksi keskenmenoa. Kaupungin lääkärit eivät kuitenkaan löytäneet oikeaa lääkettä. He sanoivat Christyn kärsivän psykosomaattisista taudeista. Edes vaihtoehtoiset hoidot eivät tuntuneet tepsivät. Hän kokeili megavitamiiniterapiaa, akupunktiota, kiropraktikkoja ja kaikkia yrttihoitoja.
Christylle jouduttiin tekemään leikkauksia pahan endometrioosin takia. Hän sai tarpeekseen kaikesta, mutta viime hetkellä päätti kokeilla erästä hoitoa josta hän sai lukea kirjasta. Hän joi omaa virtsaa. Seurauksena oli "pikainen helpotus"oireista. Pois pudonneet hiukset kasvoivat takaisin. Hän sai energiansa takaisin. Uiminen, retkeily ja hevosratsastut ovat jälleen hänen harrastuksia. Hän elää täyteläistä elämää ja kaikki tämä pelkästään yhden yksinkertaisen luonnollisen lääkkeen ansiosta.

Tai niin kirja väittää...

Christy paljastaa, että oman kultaisen aarteen nieleminen parantaa jopa tappavat sukupuolitaudit, lapamadot poistuvat, syöpää haihtuu, migreeni katoaa, hepatiitti häipyy, eturauhasongelmat eivät ole enää huolena. Jne.
Virtsaterapia aloitetaan ottamalla vain pari tippaa päivässä. Annostusta lisätään asteittain kunnes kulautat alas kurkusta lasillisen, tai toisenkin jos oikein masentaa. Mutta jo pari tippaa tehoaa. Jos jostain syystä et nauti omasta maustasi, niin Christy selittää myös homeopaattisen virtsan tepsivän yhtä hyvin:

"If you prefer, you can make an extremely diluted form of urine called a homeopathic urine preparation, which gives excellent results and contains no taste nor color."

Makua ja väriä ei ole, sillä homeopaattisissa valmisteissa ei ole jäljellä alkuperäistä "lääkettä." Siinä nautitaan vain vettä. Siksi se on täysin turvallista.
Jostain syystä kaikki virtsaterapiaa suosittelevat henkilöt suosittelevat samalla muutakin huuhaa hoitoa. Joskus pissimistä vahvistetaan kiropraktiikalla, joskus naturopatialla.
Onneksi on olemassa joitain vaihtoehtohoitoguruja jotka uskaltavat sanoa jotain negatiivista virtsaterapiasta. Andrew Weil on suoraan suositellut Christyn kirjan välttämistä. Mutta virtsaterapiaa suosittelevia kirjoja on vieläkin painossa ja niitä ostetaan. Ehkä niiden kirjoittajat ovat vakavissaan. Ehkä eivät. Ainakin he tienaavat niillä, ja jotkut onnettomat menevät lankaan.
Lähde: Did Adam and Eve Have Navels?-kirja, Martin Gardner.

Mutta nyt täytyy lähteä tekemään ruokaa. Bon apetit!

5 comments:

Anonymous said...

Kaupungin lääkärit eivät kuitenkaan löytäneet oikeaa lääkettä. He sanoivat Christyn kärsivän psykosomaattisista taudeista.

->Jospa virtsa toimikin placebon kautta, "Psykosomaattisia" vaivoja voidaan varmasti placebolla helpottaa... vikahan on siinä että "mieli vaikuttaa ruumiiseen"..

http://www.psykofyysinenpsykoterapia.fi/tiedostot/Psykosomaattinen%20oireilu%20-%20potilasopas.pdf

Anonymous said...

sama tuli minulle mieleen kuten anonyymille. Tosin esim. kalkkitabletti olisi ainakin minusta mielekkäämpi blasebo kuin virtsa. Tabletti vaan ei ole niin karismaattinen ratkaisu, varsinkin jos potilaalla on taipumusta hörhöilyyn. "Sain lääkäriltäni valkoisia tabletteja, jotka poistivat kaikki vaivani" ei kuulosta kovin jännittävältä verrattuna "Virtsaterapia antoi minulle uuden elämän"- vaihtoehtoon.

olmi

Anonymous said...

Hän oli kuitenkin käyttänyt melkein kaikkia klassisia placebo-hoitoja, joten ehkä oman virtsan juomisessa tuli raja vastaan. Sen oudompaa ei enää voinut kokeilla, joten se alkoi "vaikuttamaan".

Anonymous said...

Paholaisen asianajaja joko unohti tai ei tiennyt, että ehkä tunnetuin virtsaterapian harjoittaja on USA:n entinen ulkoministeri ja tunnettu luennoitsija Henry Kissinger. Kielitaitoisena ja lukeneena hän voisi ehkäpä hyvinkin päästä haastatteluyhteyteen tämän kyseisen oppineen ja intellektuellin kanssa.Sopii ainakin yrittää, jos ei lorinaa pelkää...

Anonymous said...

Kokeilin virtsaterapiaa muutaman viikon ja nyt taas uudestaan. Havaintojeni perusteella virtsan tummuus muuttuu vaaleammaksi terapian edetessä (nyt nopeammin,kuin ensimmäisellä kerralla). Kuona-aineita ja ravinteita,joita elimistömme ei tarvitse sillä hetkellä poistuu myös virtsan kautta. Kun virtsaterapia etenee kuonaa ei ehkä erity enää siinämäärin virtsaan,koska sen maku ja värikin muuttuvat paremmiksi. Ihmisen luontainen kuona-aineiden poistoaika on n.klo.04-12.00. Ainakaan aluksi en joisi aamuvirtsaa,tai jos käyttää lääkkeitä,tai kahvia/tupakkaa. Juon virtsaani suullisia kerrallaan pitkin päivää. Jos joskus juon kahvia,niin kahvin maku ja haju tuntuvat virtsassa lähes välittömästi. En harrastaisi virtsaterapiaa,jos siitä ei olisi mitään hyötyä. Ajatus ja mieli kirkastuu,vatsa toimii paremmin,kipuja on vähemmän,olotila on tasaisempi ja aloitekyky on selkeästi parempi. Tässä muutamia asioita mitä tuli virtsaterapiasta mieleeni.En kuitenkaan joisi virtsaani jatkuvasti ja tästä aiheesta on minulla vielä paljon opittavaa. Mitään haittoja en kuitenkaan ole siitä havainnut olevan missään muodossa :)