17.12.08

Kännykät turvallisiksi

Belgialainen Omega Pharma on päättänyt rahastaa ihmisten huolilla. Kännyköiden säteilyvaarat ovat lööpeissä aina pari kertaa vuodessa. Nyt voi heittää hyvästit kaikille säteilyhuolille, sillä uusi E-aaltosiru kumoaa kännyköiden haitallisen säteilyn omalla "hyvällä" säteilyllä. E-aaltosiru on käytännössä pieni tarra, joka teipataan kännykkään. Temppu perustuu kvanttimaailman ilmiöihin - kuinkas muuten. Tarrasta aivoihin lähetettävä "Kvanttifyysinen informaatioaalto" kumoaa kännykän oman säteilyn. Valmistaja on julkaissut peräti kolme lämpökamerakuvaa, joista näkee miten suuri ero saadaan aikaan tarra... siis E-aaltosirulla.Sirun pitäisi siis estää aivoihin kohdistuva säteily. Onneksi siru on niin viksu, ettei se haittaa ollenkaan kännykän signaalia. Todella haitekkia.

Omega Pharma
ei ole keksinyt mitään uutta, sillä Minä Olen-lehden verkkokaupasta on jo vuosien ajan voinut tilata vastaavaa tuotetta.


P.S.T -28
tilaus n:o 305012

Perheen lippulaiva niin kokonsa kuin tehonsa suhteen. Antaa laajan, sä-teeltään aina 66 metriin asti ulottuvan suojan kaikkea korkeataajuista sähkömagneettista säteilyä vastaan, jota saamme mm. puhelinverkko- ja muista lähetimastoista, satelliiteista jne. Laatta asetetaan kaksipuolisten tarrojen avulla jo-honkin suojaiseen paikkaan, tarkalleen ilmansuuntien mukaisesti. Vuorokauden kuluttua tilan energiataso on noussut aivan uudelle tasolle.


Hinta 215 euroa, mutta E-aaltosiru maksaisi vain 40 euroa. Kyllä nyt P.S.T -28:in hankkineita mahtaa harmittaa.


Which reminds me...


Voit tilata suoraan minulta uuden mullistavan BioQuantumVibrationPatch 2009 v. 2.0 laastarin. Asenna laastari kännykän selkään, tai kannettavan tietokoneen pohjaan. BioQuantumVibrationPatch 2009 v. 2.0 poistaa kaiken haitallisen energian samasta huoneesta. Huomaat kuinka energia-alttiutesi kohenee, aineenvaihdunta vilkastuu ja horoskooppisi on kohdallaan entistä tarkemmin. Hinta on vain 30 euroa plus postimaksu. Myymäni tuote ei ole mikään tavallinen laastari, vaikka kyllä näyttää siltä. BioQuantumVibrationPatch 2009 v. 2.0 laastarin erottaa kilpailevista tuotteista siitä, että siihen on kirjoitettu BioQuantumVibrationPatch. BioQuantumVibrationPatch 2009 v. 2.0 on aina viritetty maksimaaliseen tehoon pyramidikuvion alla ja mandalan päällä. Jos tilaat BioQuantumVibrationPatch 2009 v. 2.0:in vielä tämän vuoden puolella, niin saat kaupanpäälle ilmaisen harmonisoinnin, joka suoritetaan aidoilla kristalleilla.

Mutta älä usko vain minun sanaani. Seuraa minkälaista palautetta BioQuantumVibrationPatch 2009 v. 2.0 laastari saa anonyymeiltä kommentoijilta seuraavien päivien aikana.

10 comments:

Anonymous said...

BioQuantumVibrationPatch 2009 v. 2.0 paransi syöpäni! Thanks BioQuantumVibrationPatch 2009 v. 2.0!

Anonymous said...

Minäkin kokeilin BioQuantumVibrationPatch 2009v. 2.0:aa ja sain heti naista!!! Voitin myös lotossa ja pääsin Ahtisaaren Nobeljuhlaan kirjoitusvirheen ansiosta. Kiitos!

Mette said...

Olin jokusia vuosia sitten (eli ennen edellistä lamaa) työsuojeluvaltuutettu. Silloin iso juttu oli heijastinsuoja tietokoneen ruudun eteen (sinänsä ihan hyvä juttu - värinäyttöjä ei vielä ollut toimistoissa ja musta pohja heijastaa loisteputkia aivan älyttömästi). Toinen hitti oli pätkä kuparinväristä joulukuusenkoristetta, joka kierrettiin näytön ympärille vähentämään säteilyä. Tutustuin aiheeseen, ilmoitin että huuhaata, enkä saanut ystäviä. Yksi osasto osti silti. Kalliita koristeita.

Säteily oli kova sana. Eräässä ruotsalaisfirmassa (luin "Työ terveys turvallisuus" -lehdestä)sihteeri kauhistui, kun tietokoneen ruutuun ilmestyi jotakin sinistä pölyä. Tarkan tutkimuksen jälkeen todettiin, että kyseessä oli sihteerin oma luomiväri, jonka veto imaisi ruutuun.

AaJii said...

Maksaakohan joku noista Minä Olen verkkokaupan tarroista 215€? Mahtaa olla kohtalaisen kova kate. Toisaalta jos sen hinta olisi 0,50€, niin silloin ei varmaan kukaan uskoisi että siinä voisi mitään tehoa ollakaan.

Mutta sen sijaan BioQuantumVibrationPatch 2009 v. 2.0 30 € hintaisena on hinta-laatu suhteeltaan lyömätön!

Unknown said...

BioQuantumVibrationPatch 2009 v. 2.0 laastarin hinta nousee ensi vuonna, joten nyt jos ei ikinä kannattaa tilata BioQuantumVibrationPatch 2009 v. 2.0 laastarit koko perheelle, naapureille ja kouluun.

Tuomo "Squirrel" Hämäläinen said...

BioQuantumPatch todella toimii!
1: Minulla oli paperihaava, ja käytin BioQuantumPatch -laastaria. Nyt haava on poissa!
2: Minulla oli päänsärkyä ja käytin laastaria. Parin päivän päästä päänsärkyä ei enää ollut!
3: Sukulaistyttöni kissa oksensi karvapalloja. Laitoimme tämän ihoon BioQuantumPatch -laastarin. Kissa on nyt terve ja elää edelleen! Eläimethän eivät tiedä placeboefektiä, joten se toimii!

Anonymous said...

Itse kiinnitin koemielessä tässä männäpäivänä BioQuantumVibrationPatch 2009 v. 2.0:n pippeliini ja marssin paikalliseen bingoon. Voitin ekalla kierroksella joulukinkun, ja kun kävelin hakemaan palkintoani, havaitsi 65-vuotias bingoemäntä selvästi kasvaneen miehuuteni housujen läpi ja tarjoutui kinkunsyöntiseuraksi.

Sain siis samana iltana kinkkua ja "kinkkua". Kyllä täytyy sanoa, että mahtava keksintö tämä!

Anonymous said...

Olin ennen erittäin skeptinen tällaisten tuotteiden suhteen.

BioQuantumVibrationPatch 2009 v. 2.0 kuitenkin todella käänsi pääni 360 astetta!!!!!!

Äitini tilasi neljä BioQuantumVibrationPatch 2009 v. 2.0 -laastaria ja kiinni ne olohuoneeni kulmiin.

Ja vain muutaman viikon sisään alkoi tapahtua:
- horoskooppini (kauris) osui enemmän oikeaan kuin monesti muulloin.
- aineenvaihduntani oli vilkasta heti aamulla.
- kaiken lisäksi tietokoneeni verkkopankkisivulla minulla oli enemmän rahaa kuin kuun alussa!!!

Kiitos BioQuantumVibrationPatch 2009 v. 2.0!!!

Kerrankin joku keksii jotain ihmisille hyödyllistä, eikä vain tutki jotain tiedeasioita. Tällaisia enemmän!

P.S. Paketissa ei lukenut kauanko laastari pysyy vireessä ja harmonisoinnin vaikutus kestää?

Paholaisen Asianajaja said...

BioQuantumVibrationPatch 2009v. 2.0 laastarit kestävät ilman latausta ja harminisointia n. 2,5 vuotta. Tarjoan kuitenkin takuuhuoltona kaukolatausta. Kaukolatauksen suorittavat Ala-härmän kansanopistolla järjestettävät reikikurssit. Osallistujat lähettävät energiaa kaikkiin myytyihin BioQuantumVibrationPatch 2009v. 2.0 laastareihin. Näin voit olla ilman huolen häivää aina reinkarnaatioon asti.

Anonymous said...

Olen nähnyt vakavan kilpailijan mainoksen tv:ssä, joka edustaa ihan toista ajatusmaailmaa, ehkä varmaan säteilevien tuotteiden salaliiton sponsoroima, koska tekee lapset säteilymyönteiseksi:

X-ray-Kännykkä joka näyttää livenä sormesi luut sinisenä röntgenkuvana..