29.12.08

Telepaattinen viesti

Sain viikonlopun aikana telepaattisen viestin. Ota selvää Maitreyasta. Tottelin ääntä. Ja taas edessäni on mitä omituisin huuhaailmiö.

Maitreya on mestarimainen opettaja. Hän hallitsee maailmankaikkeuden salat. Sopivasti tämä opettavainen tietoisuus kommunikoi yhden miehen kautta: Benjamin Creme. Creme oli alusta lähtien taiteellinen sielu. Modernit teokset koristavat useampaa galleriaa. Hän oli mukana 50-luvulla perustetun ufokultin toiminnassa, mutta lähti lätkimään erimielisyyksien takia. Kyseinen paikka oli Aetherius yhteisö. Aetherius ansaitsee oman bloggauksensa, sillä he käyttävät tieteellistä rukouspatteria. Mutta siitä lisää ensi vuonna.

Benjamin Creme oli kiinnostunut myös filosofiasta. Enimmäkseen sieltä harvinaisemmasta päästä, sillä mm. teosofia teki Cremeen vaikutuksen. Hän alkoi ajatella, että planeetallamme on Mestareita. Nämä mestarit ovat täydellisiä yksilöitä, jotka ovat osa Taivaan suunnitelmaa. Kaikki tietenkin miehiä, sillä eihän naisista ole tällaisiin täydellisyyttä vaativiin hommiin. Pian Creme väitti, että yksi näitä mestareista oli ottanut häneen yhteyttä. Viestin mukaan mestareiden opettaja - Maitreya - saapuisi 20 vuodessa Maahan. Ja kas, Cremellä olisi joku tärkeä osuus tulevassa tapahtumassa. 70-luku meni treenatessa tulevaa koitosta varten. Creme ei halunnut tuottaa pettymystä. Maitreya itse antoi aina välillä vinkkejä. Ensimmäisellä USA-kiertueella vuonna 1980 hän veti jo suuria yleisöjä. Kiertueiden tarkoitus oli valmistaa ihmiskuntaa Maitreyan tulemiseen. Maailmankiertue varmisti, että moni kuuli miehen sanomaa. Cremeä haastateltiin radioon, televisioon ja sanomalehtiin. Pientä kohua nousi Luciferiin liittyvistä kommenteista. Creme ei ylistänyt Saatanaa, vaan muistutti, että termit ovat menneet ihmisiltä sekoisin. Lucifer liittyy valoon, eikä pahuuteen. Pian tietyt kristilliset järjestöt varoittelivat Cremestä ja tämän saatanallisista juonista.

Creme on opettanut monia asioita. Hän on mm. varmistanut Maitreyan kautta, että torinon kääreliina on ihka aito jälki Jeesuksesta. Maitreya on "varmistanut" samalla tavalla muita ihmeitä. Creme on myös sitä mieltä, että intialainen pedofiilisyytöksiä pakoileva Sai Baba - joka on ehkä enemmän tunnettu guruna tai jumalana - on Mestareiden joukossa. Tai ehkä jopa Kristuksen arvoinen mestari.

Olennaisin opetus liittyy Maitreyan saapumiseen. Tieto saapumisesta kun ilmoitetaan television kautta, ympäri maailmaa. Jos ei satu olemaan television äärellä kyseisenä hetkenä, niin tieto lähetetään myös telepaattisesti. Ehkä Maitreya on lisännyt sähköpostit ilmoituskeinoihinsa.

Creme ilmoitti saapumisen olevan käsillä jo 1982. Hän laittoi ilmoituksia lehtiin. New Age-ryhmät olivat innoissaan. Jostain enigmaattisesta syystä ilmoitusta ei tullut, tai sitten televisiosta tuli jotain parempaa katseltavaa. Creme osasi pelastaa tilanteen tutulla selityksellä; "hetki ei ollut oikea." Maitreyan mielestä ihmiset eivät olleet valmiita. Onneksi Maitreya on antanut varmoja vihjailuja tulevasta. Viime vuosina Hänet on voinut aistia "magnetisoituneesta vedestä."

Jos tämä on ensimmäinen kerta kun kuulet koko tyypistä, niin Maitreyan saapumista saa vielä odottaa monta vuotta.

No comments: