5.12.08

Sana sunnuntaille: Suojelkaa lapsia

Kaliforniassa äänestettiin homoavioliittojen kieltämisen puolesta. Proposition 8 meni läpi. Mutta taistelu ei ole ohi! On vielä pitkä matka perinteisen avioliiton täydelliseen restauroimiseen. Emme voi lerpahtaa tässä vaiheessa kulttuurisotaa. Homoseksuaalisuus ei enää pääse uhkaamaan heteronormatiivista avioliittoa. Kiitos kuuluu mm. ProtectMarriage.comille. Heidän panostus ajoi vaaliuurnilla monta valpasta kansalaista. Jos mies ja mies voivat muodostaa avioparin, niin mies ja nainen avioparit eivät voi enää toimia. Jos avioliiton määritelmää kopeloidaan, niin yhteiskunnan rakenteet alkavat murentua. Jos lapsille aletaan opettaa, että homoseksuaaliset parit eivät eroa ratkaisevasti heteroseksuaalisista, niin he voivat valita homoseksuaalisen elämäntavan. Tämä on yhtä vaarallista, kuin edes homoseksuaalisten olemassaolon opettaminen. Jos lapsi ei tiedä, että homoseksuaalisuutta on olemassa, ei hän voi valita jotain muuta kuin heteroutta. Tämä on selvä kuin pläkki.

Onhan homoseksuaaleilla jäljellä parisuhteen rekistöröinti, eli civil union. Niistä päästään eroon seuraavaksi, kuten Focus on the Family ja Knights of Columbus-järjestöt ovat ilmoittaneet.

NOW THEREFORE BE IT RESOLVED, that we join with the bishops of the United States in supporting enactment of the Federal Marriage Amendment [Senate Joint Resolution 1] and with the bishops of Canada in their efforts to overturn the actions of the Canadian courts and Parliament establishing same-sex "marriage," and we also express our opposition to "civil union" legislation that would provide same-sex couples with marriage-like status under the law;


Onneksi jotkut valppaat sielut ovat valmiita viemään taistelun vielä verisemmälle kentälle. Avioliittoja uhkaa vielä homojakin perusteellisempi vaara. Tiedän, tuota on vaikea uskoa.

Avioerot.

Ymmärtämykseni mukaan avioero lopettaa avioliiton. Se jos mikä on uhka avioliitolle! Ainoa luotettava taho on myös ilmoittanut selväsanaisesti, että avioero on syntiä.

Siksi on laadittu adressi avioliittojen kieltämiseksi Kaliforniassa.

A Petition for a California State Proposition that Prohibits Divorce Between Heterosexual Married Couples

Divorce destroys the sanctity of marriage and its powerful influence on the betterment of society. This proposition would keep the very meaning of marriage from being transformed into nothing more than a contractual relationship between two adults. Prohibiting divorce between heterosexual married couples will keep the interests of children and families intact. We will continue to celebrate marriage as the union of husband and wife, not as a relationship between "Party A" and "Party B." The marriage of a man and a woman has been at the heart of society since the beginning of time and it promotes the ideal opportunity for children to be raised by a mother and a father in a family held together by the legal, communal, and spiritual bonds of marriage. As a society we should put the best interests of children first, and those interests lie in traditional marriage. Permitting divorce destroys marriage as we know it and causes a profound harm to society. We should be restoring marriage, not undermining it.


Vahvaa tekstiä, eikä ihme. Se on vain hieman muuteltu versio ProtectMarriage-sivuston vastaavasta adressista. Nyt uhkakuva on vain vaihdettu uuteen. Varmasti saman äänestäjät palaavat uurnille, sillä avioerojen olemassaolo on ehkäpä jopa suurempi uhka avioliitoille kuin kaksi toisiaan rakastavaa samaa sukupuolta.

Pyydän, ajatelkaa lapsia!

No comments: