23.12.08

Jouko Piho Strikes Back

Obamagate ei ota ilmestyäkseen. Tämä voisi olla pieni pettymys skandaalia toivoneelle Jouko Piholle. Ei hätää. Se ettei korkein oikeus otta käsittelyyn obagamagateaineistoa on vain yksi todiste lisää Pihon ajatusmaailmassa. Obama kun on ratas illuminaattien koneistossa. Kuten melkein kaikki yhdysvaltalaiset presidentit ovat olleet. Kyllä, Jouko Piho on palannut Radikaali.nettiin ja hän valistaa kristittyjä Illuminatin vaaroista.

Illuminaatit ovat päättäneet jo pitkään siitä, kuka on USAn presidentti. Sillä ei ole väliä, onko hän demokraatti vai republikaani, koska molemmissa puolueissa on illuminaattien kannattajia tai hiljaiseksi ostamia. Myös nykyisen presidentiksi valittu Barack Obama on illuminaattien jo kauan sitten tähän tehtävään valitsema mies. Ihmiset luulevat, että Barack Obama on maailman vaikutusvaltaisin mies, koska hän on USAn presidentti. Kuitenkaan Obama ei ole sitä eikä kukaan muukaan. Barack Obama on vain kuuliainen sätkynukke maailman salaisen varjohallituksen, superrikkaiden pankkiirien ja muun maailman eliitin käskyläisenä.


Demokratia on vain teatteria. Väittämä ei ole kovin kaukana todellisuudesta, kun ottaa huomioon miten vaaliasioita esitetään televisiossa. Mutta poliittiset linjaukset muuttuvat äänivyöryjen myötä. Ehkä Illuminati manipuloi myös äänestäjät noudattamaan tahtoaan.

Piholla on paljon asiaa, mutta en viitsi kommentoida kaikkea.

Tämä kaikki mitä minä olen kirjoittanut on surullista, mutta valitettavasti totta. Tiedän, että useimpien ihmisten on vaikea uskoa tästä yhtään mitään. He eivät voi uskoa, että ihmiset voisivat olla noin pahoja. Ja he ajattelevat, että mikäli Helsingin Sanomissa tai Wall Streetissä ei ole asiasta kirjoitettu, niin sellaista ei ole olemassa. Voi miten väärässä he ovatkaan. Illuminaatit kontrolloivat kaikkia tärkeimpiä medioita, kaikkea mikä tulee julkisuuteen. Sen lisäksi heidän vallassaan on maailman rahavalta ja heillä on maailman poliittisten johtajien tuki.


Todistusaineistoa ei oikein tahdo löytyä --> salaliitto salaa todistusaineistoa --> salaliitto on siis olemassa.

Toistaiseksi kaikki se mitä kristitty on kertonyt Illuminatista on perinteistä vastustajan luomista ja joukkuehengen vahvistamista. Úberjärjestö hallitsee maailmaa, tiedustelujärjestöjä, poliitikkoja, mediaa, poliisia, palokuntaa ja marttakerhoa, mutta me peittoamme sen uskomalla herraamme Jeesukseen. Vastustaja on siis epämääräinen, uhkaava ja kaikkialle. Se voitetaan noudattamalla varoittavan tahon ohjeita. Vastustaja pyrkii tuhoamaan kaiken sen, johon varoittava taho uskoo.

Jostain syystä Illut eivät tee mitään radikaalia, joka ei voisi tapahtuisi ilman heitä. Sotien aloittaminen, korruptoituneet poliitikot ja rahavalta olisivat olemassa ilman heitä. He tyytyvät ohjailemaan asioita hienovaraisen huomaamattomasti.

Tähän samaan yhteiskunnan vakauden heikentämiseen illuminaatit pyrkivät myös muilla kuin sodan keinoin. Yksi tärkeimpiä tapoja on moraalin rapauttaminen, koska moraaliltaan romahtanut valtio on helpompi saalis kuin vahvan moraalin omaava yhteiskunta. Tämän takia illuminaatit ovat huumebisneksen johdossa, pornografialevityksen kärjessä, mafiarikollisten suosijoita, pedofilia- ja homoseksuaalisuuden hyväksymisen esitaistelijoita sekä radikaalin feminismin puolustajia, jotta perinteinen heteroseksuaalinen, Raamatun ohjeisiin perustuva ydinperhe saataisiin tuhottua, koska sellainen perhe on vakaan yhteiskunnan perusta. Jotta siis uusi maailmanjärjestys saataisiin aikaan, kaikki perinteiset arvot, joihin nykyinen yhteiskunta perustuu, on saatettava naurunalaisiksi ja sitten tuhottava.


Jep. Pelastus löytyy perinteisistä kristillistä arvoista. Niistä harhautuminen johtaa tuhoutuvaan maailmaan. Ja näin saadaan sekularisaatio osaksi Vihollisen suunnitelmaa. Piho ei puhu mitään reptiliaaneista ja muista avaruusolennoista. Olisi kiva tietää ovatko ne hänen mielestä liian huuhaa juttuja, vai vakavasti otettava lisäys illuminaatteihin liittyviin spekulaatioihin.

1 comment:

Anonymous said...

Kristillis-republ.henkinen Valitut Palat on sitten tuhonnut avioliiton instituution Suomesta.

Siinä nimittäin muinoin yhdessä kirjoituksessa perheen koira löysi naimakaverin ja perhe järjesti näille semmoisen lämminhenkisen avioliittorituaalin.
Leikillisen tosin, mutta varmaan malliksi perheen lapsosille..