28.12.08

Kuusi miljoonaa juutalaista

Kuusi miljoonaa on iso luku. Holokausti. Arka aihe nykyisessä liberaalissa maailmassa. On kuitenkin paikallaan kysyä onko luku tarkka vai ei. Onneksi asiaa on tutkittu puolueettoman tahon toimesta. The Onion on ottanut selvää kävikö kuusi miljoonaa vierailijaa holokaustimuseossa vai ei. Totuus voi olla shokeeraava. Pelkästään virallisen luvun kyseenalaistaminen altistaa sosiaalisen leiman alle joutumista. "Hörhö", "valehtelija" ja "anti-semitisti" ja pahempaa on odotettavissa. Tämä vain osoittaa, että jotkut pelkäävät kysymysten esittämistä. Todistusaineisto kuitenkin kertoo omaa tarinaansa. Juutalaisagenda ja -lobbarit Washingtonissa ovat saaneet kansan vakuuttuneeksi siitä, että museossa on käynyt kuusi miljoonaa vierailijaa 1993 avajaisten jälkeen.

Mistä virallinen luku sitten tulee?

Museon työntekijä on myöntänyt, että luku on vain "arvio." Lisäksi lukua vääristellään. Siihen lisätään museon ulkopuolella olevan vaihtuvan näyttelyn läpikäyvät ihmiset. Eli vaikka lippua ei osteta, niin kävijämäärää rukataan ylöspäin. Näin se zionistien propagandakoneisto toimii.
Museo-opas onkin sanonut, että "luku on avoin väittelylle." Vaikka museo väittää voivansa perustella kävijämäärää ihan virallisilla ja tarkoilla tiedoilla, ei näillä tiedoilla voi mitenkään todistaa, että lipusta maksanut vierailija olisi oikeasti käynyt museon sisällä. Jotkut ovat voineet poiketa vain vessassa.

Tietokonevika pyyhki tiedot kävijämääristä parin päivän ajalta vuonna 1998. Kuinka luotettavia nämä laitteet oikein ovat? Onko pelkkää sattumaa, että kuuden miljoonan lukua esittelevillä ihmisillä on yhteyksiä museon johtajiin? Miksi salamavalokuvaus on kielletty Muistosalissa? Mitä he yrittävät salata?

Kävijämääriin liittyy useita epäselvyyksiä. On aika ottaa selvää totuudesta.

1 comment:

Anonymous said...

Paras kortti pelissä kuin pelissä on...Hitler. Ei auta, vaikka toisella on pokerissä herttakuningasvärisuora tai vastapelaaja astuu monopolissa erottajan hotelliin. Hitler-kortilla selviää mistä vain. Ettekö usko? Tarkastelkaapa Israeilin valtion ulko- ja sisäpolitiikkaa: "Me saamme tehdä näin, koska...Hitler". "Muistutamme vielä, että...kansanmurha ja 6 miljoonaa kuollutta".