12.12.08

Tieteen päivät 2009

Vihdoinkin hyödyllistä ohjelmaa juuri lomaviikkoni aikana. Tieteen päivät.

Seuraavat Tieteen päivät järjestetään keskiviikosta sunnuntaihin 7­.–11.1.2009 Helsingissä. Keskuspaikkana toimii Helsingin yliopiston päärakennus.
Vuoden 2009 Tieteen päivien yleisteema on ”Evoluutio” Charles Darwinin syntymän 200-vuotisjuhlavuoden kunniaksi. Luvassa on laaja joukko evoluutioon liittyviä aiheita luonnontieteistä humanistiseen tutkimukseen.


Ohjelmaa olisi keskiviikosta sunnuntaihin, mutta pääsen paikalle vain yhden päivän aikana. Aion kuitenkin napsia kuvia, jos vaikka sattuisi joku kuuluisuus tähtäimeen. Tapahtuman täytyy olla hyvä, jos ID.fi valittaa sen rikkovan ajattelun vapautta ja ylistävän dogmaattisuutta.

Kiitokset Tuomo H:lle vinkistä.

3 comments:

Anonymous said...

Juu, mielenkiintoisia tapahtumia ja luentoja kyllä riittää. Tuskin itsekkään pystyn kaikkiin venymään, mutta onneksi Helsingin yliopiston ATK osasto pistää luentojen videotallenteet nettiin kaikkien nähtäviksi.

Anonymous said...

Id.fi voisi tarkistaa mitä se Id-liike itse mainosti Tuusulan srk:ssa olevasta Luomisen lauantaista 19.11.2005 evoluution keskustelutilaisuutena. Kuitenkin tietääkseni paneeliin laskettiin vain kreationisteja.

Ja jälkeenpäin tuli sanomista kirkkoherra Vuoriselta ja asiaa reposteltiin Kotimaa-lehdessä kohun kanssa kun hälle ei oltu ajoissa kerrottu mistä kyse.

ID:llä pyyhkii huonosti Suomessakin..

Anonymous said...

Minulla on Tieteen päivät 1997 peräti WSOY-kirjana, halvalla antikvariaatista. Tosi hyvää tiedon ruisleipää, lueskellut monet kerrat. Olispa uudempiakin näkösällä..