16.10.09

Sana sunnuntaille: Puumanainen

Luin tuoreimpiä lööppejä. Jälleen jouduin raivoisan hampaidenkiristelykohtauksen uhriksi. Otsikoissa kohistaan kansakuntaamme uhkaavasta moraalittomuudesta. Trendi-ilmiöksi ovat nousseet puumanaiset.

Kauhistelin lööppejä. Näinkö pitkälle geenimanipulaatio on viety? Eivätkö scifileffat ole varoittaneet meitä mitä siitä seuraa, kun teemme ihmisten ja petoeläinten risteytyksiä? Miksei näitä hulluja tiedemiehiä valvota paremmin?

Sitten selvisi, että kyseessä onkin ruokamainoksessa olevan naisen päivähaave. Nainen unelmoi huomattavasti nuoremmasta ja viriilistä pojasta.Raivoni räjähti uusiin korkeuksiin. Kohu onkin huomattavasti huolestuttavampaa kuin puumille tehty geenimanipulaatio. Mainoksella pyritään muokkaamaan ihmisten ajatusmaailmaa moraalittomaan suuntaan. Toistaiseksi vain seitsemän kansalaista on tehnyt valituksen mainoksesta. Neljä niistä ymmärsi pahoittaa mielensä moraalittomuudesta.

Siitähän tässä on kyse. Mainoksessa annetaan täysin pervo kuva naisista. Vanhempi nainen muka haaveilee komeasta nuoresta miehestä intohimoisessa suhteessa. Ja vieläpä sellaisesta suhteesta jossa harrastetaan seksikästä seksiä. Ja nainen hymyilee onnellisena käsi kädessä pojan kanssa. Valheellinen propaganda muokkaa kasvavaa sukupolvea. Pian kaikki ajattelevat, että naisilla saisi muka olla seksuaalisia haaveita keskellä päivää. Tai seksiajatuksia ollenkaan.

Asia ei ole näin. Unelmat nuoremmista kiinteävartaloisista ihmisistä on varattu miehille. Miehet vaihtavat vanhat rupsat haaskat nuoriin tiukkoihin pimuihin. Se on vain luonnollista. Lukekaa vaikka viihdeuutisia säännöllisin väliajoin. Iän myötä naisten hedelmällisyys laskee, joten miesten täytyy kylvää siemenet johonkin muualle. Näin se on luonnossa, joten näin sen on oltava meidänkin parissa. Naisen tehtävä on hoitaa ja ruokkia lapset. Ei siinä kerkiä peuhaamaan ympäri kylää. Naisen kuuluu pukeutua siveästi, sillain iän mukaisesti. Hoitaa jälkikasvua ja keskittyä samanikäisen miehen palvelemiseen. Jos nainen alkaa saamaan haluja vielä 40v jälkeen, niin hän on sairas.Oikein pukeutunut nainen.
Väärin pukeutunut nainen.

Tästä kumpuaa mainoksen moraalittomuus. Naisen on epäsoveliasta olla seksuaalinen olento. Miehet saalistavat lihaa monessa muodossa. Naisten tehtävä on ottaa sitä vastaan monessa muodossa. Näin se on tarkoitettu ja näin sen on oltava. Varmasti valituksia tehneet henkilöt ovat ajatelleet/tunteneet juuri näin.

Jotkut ovat löytäneet muutakin raivostuttavaa tuosta kohumainoksesta:
Minua vaivaa kyseisessä mainoksessa eräs käsittämätön epäjohdonmukaisuus. Parin aloitellessa aktia flyygelin päällä naisihmisen varpaat painavat flyygelin bassokoskettimia. Ääniraidalta kuuluva riitasointu soitetaan kuitenkin klaviatuurin diskanttipuolelta. Ikinä en syö Atrian eineitä ellei tätä virhettä korjata.


Myönnän olleen niin suuressa shokissa, etten heti huomannut tuota. Boikotoisin Atrian tuotteita, mutta en muutenkaan ostaisi niitä. Maistuvat niin huonolta.

7 comments:

Mette said...

Pakko sanoa, että

a) en ole nähnyt mainosta, koska aviomieheni (joka on minua kolme viikkoa vanhempi, ja tänään juhlii synkästi sitä, että taas on saman ikäinen kuin minä, kiitos paljon) ei mielellään katsele mainoskanavia, ja minä keskityn nettiin ja kirjoihin

b) en olisi ikinä huolinut noin paljon itseäni nuorempaa rakastajaa, koska suhteeseen kuuluu niin paljon muutakin kuin seksi (ja kokemukseni mukaan seksissä ei tarmokas nylkyttäminen ole se pääasia, vaan - no, jotta en menisi noloihin henkikökohtaisuuksiin, niin paljon muu)

c) minulla on nuorempia sukulaispoikia, ja ajatuskin seksisuhteesta olisi lievästi sanottuna säädytöntä - pojat ovat kuin omia lapsia

d) yleisesti ottaen paljon nuoremmat ovat - hemmetti -lapsia, typeriä, ilman maailmankokemusta, yleensä ottaen eivät huomion arvoisia

e) aikuisesta miehstä irtoaa todella kelvolllista seksiä, jos hän ei ole viettänyt elämäänsä munkkiluostarissa (jos on ja on asian arvoinen, häntä on ilo opettaa)

Insolitus said...

Mette, minun taas on pakko kommentoida sitä mitä sanoit luettelosi kohdassa c: Miten ne nuoret SUKULAISpojat liittyvät aiheeseen mitenkään? Et kai sinä nyt vanhempia sukulaisiasikaan sillä silmällä katsele?

Mette said...

Ad Insolitus:

Pojat ovat lähin mahdollisuuteni tarkastella sitä outoa ilmiötä, jota kutsutaan nuoriksi miehiksi, enkä kuuna kullan valkeana ajattelisi lajin edustajia seksuaalisesti. Lähinnä tulee mieleen tarjota pojille Cokikset, taputtaa päähän ja kysyä, missä nyt mättää.

Matti said...

Asiaa sikäli, mutta entäpä jos Atrian päiväunelmoijana olisi ollut ohimoilta harmaa äijä, joka olisi samaan tapaan unelmoinut nuoresta opiskelijatyttösestä?

Älämölö olisi ollut kahta kauhiampi ja sovinistiset Atrian einekset olisivat kelvanneet enää vain Audimiehille.

Tuomo "Squirrel" Hämäläinen said...

Matti mainitsi jännittäviä asioita. Tässä ollaan lähestytty tasa -arvoa. Mutta minusta "väärästä päästä". Sallikaatten miesten kuin naistenkin nuoremmista fantasioinnit, jos siitä tykkäävät. Tai vanhempien.

Itselläni on tietyt mieltymykset. En oleta niitä kaikille. Tai käske rakentamaan dogmaa tämän ympärille. Jokin juttu voi olla ällöä (mallia goatse, bukkage ja kristinusko), mutta silloin riittää että minua ei niihin kehoteta.

Ninny said...

Ny en kylä ikuna enää syö lihapullia pianon koskettimiston väärästä päästä!! Nimimerkki Hirviän närkästyny

Anonymous said...

Kommentoidaan vanhaa kirjoitusta. Mielestäni kohu syntyi siitä, että 'vanhojen äijien' kuolaaminen nuorten naisten perään nähdään moraalittomana. Tästä esimerkkinä DNA:n mainosten saama kohtelu, siis niiden joissa pyylevä (=irstas sika?) partionjohtaja järjesti itsensä eksyksiin nuorten partiotyttöjen kanssa. Se on siis OK, että 'puumanainen' jahtaa nuorempaa seuraa tasa-arvon (!) nimessä, mutta kun mies tekee niin, hän onkin moraaliton paskiainen.