2.6.11

Ateistin käännyttäminen kristityksi on kallista

Christian Post kertoo uskomattomasta tapahtumasarjasta. 28-vuotias Sal Bentivegna ei ollut uskossa. Hänen hartaasti katolinen äitinsä oli tietenkin huolissaan poikansa sielusta. Onneksi paikalisen kirkon hyväntekeväisyys tarjosi oivallisen tilaisuuden pelastaa poika. Sal vitsaili ääneen, että alkaisi uskomaan, jos äiti voittaa arpajaisissa pääpotin; miljoona dollaria. Äiti ei rukoillut itselleen päävoittoa. Se olisi ahneutta. Siksi pojan sarkastinen rukous oli selkeä.


“Jumala, en tiedä oletko totta vai ei, mutta jos olet siellä, anna äitini voittaa miljoona dollaria."
Sal lisäsi, “ Jos Jeesus haluaisi minun uskovan häneen, niin tulee tapahtumaa."

Seuraavana päivänä äiti voitti päävoiton. Äiti kiittää Jumalaa tupla ihmeestä. Nyt poika uskoo Jumalaan ja perheellä on rahaa. Sal päätteli, että voittaminen oli hyvin epätodennäköistä, varsinkin yhdistettynä sitä varten tehtyyn rukoukseen. Ainoa loogisuutta hipoja johtopäätös oli Jumalan ihmeteko.

Kaikki ne miljoonat muut voittoa rukoilleet ihmiset, jotka jäivät nuolemaan näppejään, eivät liity tähän asiaan. Heistä ei voi päätellä mitään rukousten toimivuudesta. Tämä oli aivan selkeä ihmeteko. Juuri sellainen ihmeteko josta nälkiintyneet ja jatkuvassa kurimuksessa elävät voivat vain haaveilla.

3 comments:

Anonymous said...

"Kaikki ne miljoonat muut voittoa rukoilleet ihmiset, jotka jäivät nuolemaan näppejään, eivät liity tähän asiaan."

No daa! Hehän ovat jo valmiiksi uskossa.

Paholaisen Asianajaja said...

Himpura sentään, logiikassani oli Jumalan kokoinen aukko.

Santeri Kyröhonka said...

Jos mummeli ei olisi ostanut arpaa, ja silti voittanut, niin silloin tuo olisi ihme. Ei muuten. Mutta mä oonkin kyyninen uskovainen ;-)