23.6.11

ThetaHealing, eli näin aktivoit DNAsi

Amputoidut jalat on mahdollista kasvattaa takaisin. Kuolemansairaat toiput viime hetkellä. Syöpäkasvaimet katoavat. Naiset voivat saada takaisin pois leikatut munasarjansa. Ei minkään kantasolututkimuksen avulla, vaan puhtaan uskon voimalla. Näin on väittänyt ThetaHealing -firman äänenä toimiva Vianna Stibal. Nainen kävi puhumassa London School of Economicsin tiloissa järjestetyllä luennolla. BBCn Newsnight otti ThetaHealingin kriittisen tarkasteluun. ThetaHealing kouluttaa ihmeparantajia. Ihmisten vaivat hoidetaan positiivisella ajattelulla, jota vahvistetaan rukouksilla. Näin saadaan aikaan erikoisia aivoaaltoja, jotka aktivoivat ihmiskehon luontaisen paranemisprosessin. Vain sata puntaa per hoitokerta.

Kuitenkin tutkijat eivät ole vakuuttuneita. Mm. täydentävien hoitomuotojen professori Edzard Ernstiä käydään haastattelemassa. Hän toteaa, että ihmeparantajien tehoa on tutkittu. Ernstin järjestämässä kokeessa vertailtiin ihmeparantajien ja ihmeparantajiksi tekeytyneiden näyttelijöiden tehoa ihmisten hoivaamisessa. Näyttelijät saivat paremmat tulokset. Ihmeparantajien ihmeteoista ei ole kertynyt tieteellistä näyttöä.

Newsnight on jäljittänyt ThetaHealingiin pettyineitä ihmisiä. Jotkut eivät kehtaa näyttää naamaansa, sillä huijatuksi tuleminen on niin noloa. Eräs mies menetti 1200 puntaa, ei saanut mitään helpotusta, eikä häntä ohjattu oikean lääkärin luokse. Eli juuri se vastuuttomin tapa puoskaroida.

Lopussa Newsnightin ohjelmassa näytetään miten Stibal ja kumppanit eivät yllättäen haluakaan puhua toimittajille. Stibal sanoi, ettei hänen kannata todistaa parantaneensa erään vauvan vatsasyöpää, sillä toimittajat eivät kuitenkaan uskoisi häntä.

Ai niin, jos olet kiinnostunut ThetaHealing kursseista, niin niitä saa myös Suomessa. Eivät vaikuta ollenkaan turhilta kursseilta:

Kurssilla opetellaan tekniikoita, joiden avulla muutat epäsuotuisia toimintamalleja, jotka johtuvat kokemusten aiheuttamista tai jopa geenien tai sielun tasolla olevista uskomuksista.
Kurssilla opitaan myös poistamaan kehostasi säteily ja raskasmetallit. Vautsi! Eikä siinäkään vielä kaikki! Opit myös aktivoimaan DNAsi ja nuoruuskromosomisi. Uskomatonta! Kolmen päivän kurssi maksaa vain 492 euroa. Vain typerys jättää käyttämättä tämän mahdollisuuden olla välittämättä ThetaHealingistä.


Kvantti sitä, kvantti tätä, se uppoaa kuin häkä.

2 comments:

Ana said...

Kunnon juhannustaikoja - hieno homma!

Anonymous said...

Tyhjäntoimittajia jotka yrittää löytää elämälleen tarkoitusta menetettyä sen keski-iän kriisin keskellä.

Puoskarilaki tänne ja heti!