18.6.11

Jouko Piho, Obamagaten viimeinen toivo

Profeetta Jouko Piho kävi jälleen kerran presidentti Barack Obaman kelvollisuuden kimppuun. Virallisen syntymätodistuksen julkaisu oli kova ja sykkivä pala nieltäväksi Birthereille. Faktat eivät kuitenkaan saa estää hyvää salaliittoteoriaa. Nyt Obama ei voi olla laillinen presidentti, tai ainakin jossain mättää ja systeemi haisee, sillä hän on käyttänyt väärennettyä sosiaaliturvatunnusta!

Perinpohjainen tutkimus [BWHAHAAH! PA] on paljastanut sen miehen henkilöllisyyden, jonka sosiaaliturvanumeroa presidentti Obama käyttää: Hän on Jean Paul Ludwig, joka syntyi Ranskassa vuonna 1890, muutti siirtolaiseksi Yhdysvaltoihin vuonna 1924 ja sai sosiaaliturvatunnuksen SSN 042-68-4425 (Obaman nykyinen sos.tunnus) maaliskuussa 1977.


Hieno salaliittoteoria, Hermanni, mutta täysin pielessä. Sosiaaliturvatunnukset voi käydä tarkistamassa Social Security Death Index tietokannasta. Ludwigille annettu sosiaaliturvatunnus oli 045-26-9722. Eikä siis 042-68-4425, kuten Piho ja kumppanit toistelevat. Ludwig kuoli vuonna 1981, eli Obamalla oli jo sosiaaliturvatunnus, jonka hän sai anomalla sitä ennen kouluun menemistä.

Korjaako Piho väittämänsä? Ennustan, että ei tietenkään. Nyt vain aletaan väittämään, että sosiaaliturvatunnukset on väärennetty virallisiin tietokantoihin.

Kiitos vinkistä herra Sorvaniemelle.

1 comment:

Mika Rantanen said...

http://joukopiho.puheenvuoro.uusisuomi.fi/76980-obaman-syntym%C3%A4todistus-on-adobella-tehty-v%C3%A4%C3%A4renn%C3%B6s

Obamagate ei ole ohi! Jouko Piho birther-kavereineen on selvittänyt, että syntymätodistus on tehty Photoshopilla! I see pixels!