5.6.11

Loukkaava muslimien mainos

Sydneyn julkisilla mainostiloissa kuohuu. Australialainen muslimiryhmä MyPeace halusi edistää uskontojen välistä vuoropuhelua. Mainosjulisteessa oli selkeä sanoma.

Jesus - A Prophet of Islam.


Hyvistä aikeista huolimatta mainos onnistui olemaan liian provokatiivinen. Jotkin kristityt ryhmät eivät tykänneet Jeesuksen omimisesta. Katolisen kirkon piispa Julian Poreous muistuttaa, että Jeesus oli enemmän kuin profeetta, eli ne tutut puheet Jumalan pojasta, jne.

MyPeace vastasi, että kampanjalla haluttiin osoittaa muslimien seuraavan myös Jeesuksen opetuksia. Tämän yhteisen maaperän tallominen edistäisi uskontojen välisiä suhteita. MyPeace toivookin lisää keskustelua aiheesta.

Johon piispa Poreous kommentoi: "Australialla on kristillinen perintö ja siksi mainostaulu julistamassa "Jeesus, Islamin profeetta" on provokatiivinen ja loukkaava kristityille."

Piispa Poreous toivoo, että mainokset vedetään pian pois. Uskontojen välinen vuoropuhelu onkin myös hänen mielestään toivottavaa, kunhan kaikki kunnioittavat toisia. Eikä kaduille laiteta tuollaisia loukkaavia mainoksia Jeesuksesta. Vaikka ne olisivatkin totta.

MyPeacen mukaan heidän saamansa palaute on ollut enimmäkseen positiivista. Tulossa on uusia mainoksia. Niissä lukee mm. “Holy Quran: the final testament" ja “Muhammad: mercy to mankind.”

2 comments:

Tavja-SETA said...

iten jumalauta "ihmiset" voivat vielä tänäpäivänä olla noin idiootteja uskoessaan johonkin jota ei kukaan ole koskaan nähnyt, jonka olemmassaolosta ei ole >MITÄÄN todisteita.

OK, kysehän on vain lasten aivopesusta. Katsokaa vaikka mitä muslimit tekevät lapsilleen. Panosvöitä asetellaan jo ennen kouluikää ja äidit, nuo saatanan esiliinat, ovat valmiit uhraamaan jopa ainokaisen lapsensa ällähille!!!

man with desire said...

Tosiasia on, että Rooman katolisessa kirkossa on paljon ihmisiä, jotka eivät tunne vielä Kristusta. Monet heistä saattavat olla hyvin hartaita, mutta he eivät ole vielä vastaanottaneet Kristusta elämäänsä. Nämä ihmiset saattavat myös pitää katolista kirkkoa "ainoana oikeana kirkkona" tai ajatella ettei ole pelastusta muuta kuin katolisen kirkon sisäpuolella, mutta eivät sittenkään itse vielä ymmärrä, miten todella pelastutaan.
Katolisen kirkon ongelma onkin, että sen rituaalit ja oppi eivät juuri johda ihmisiä armon tuntemiseen ja pelastukseen Kristuksessa, vaan johonkin aivan muuhun. Itse asiassa vuosisatojen aikana tähän kirkkoon on tullut harhaoppeja yhä enemmän ja enemmän niin, että nykypäivänä ollaan melko pahasti harhassa. Maria, pyhimysten ansiot, hyvitysteot, sakramentit ja kiirastuli ovat esimerkkeinä tällaisista asioista.
Joka tapauksessa käsittelemme katolisen kirkon oppeja seuraavilla riveillä vain siinä mielessä, että jokainen ihminen voisi päästä Jumalan yhteyteen. Tarkoitus on, että ihminen henkilökohtaisesti voisi löytää pelastuksen ja Jumalan armon Kristuksessa. Sinä, joka luet seuraavia rivejä, et ehkä ole samaa mieltä kaikesta tai ajattele kaikesta samalla tavalla, mutta tärkeintä on, että tulet iankaikkisesta elämästä osalliseksi.

http://www.jariiivanainen.net/Jeesusjakatoliset.html

http://koti.phnet.fi/petripaavola/Katolisen_kirkon_ja_paavin_viran_juuret