3.6.11

Homeoeheytystä, Shoo!TAGin paluu ja salaperäinen omena

Masentava yhdistelmä huuhata Saksasta iskee vasten kasvojani. Katolisia lääkäreitä eheyttämässä homoseksuaaleja heteronormatiivisiksi homeopatian avulla. Lääkärit eivät sentään sano, että homoseksuaalisuus on sairas. He ovat ainoastaan huolissaan "taipumuksen" pitämisessä kurissa. Jos joku haluaa olla jotain muuta kuin homoseksuaali, ilman ulkopuolista painostusta, niin mikäs siinä. Katolisten lääkäreiden ryhmä käyttää montaa hoitoa ohjatakseen ihmisiä heterouden ihanaan maailmaan.

Kiitos vinkistä A. Heikkiselle.

Jenkkilän konservatiivinen American Family Association on ollut käärmeissään homomyönteisille teoille. Suosittu ostospaikka Home Depot on avoimesti seksuaalisen tasa-arvon puolella. Home Depot on jopa antanut lahjoituksia homoseksuaalien oikeuksia ajaville järjestöille. AFA:n varajohtaja Buddy Smith moitti firmaa ja vaati sitä olemaan neutraali kulttuuriisodassa. Home Depotin johtaja Frank Blake vastasi: Lähtekää menee.

Suomen kirkoissa pohditaan onko sijaissynnyttäminen syntiä.

Kaiken kukkuraksi viime vuotinen huuhaa huijaus nimeltään Shoo!TAG on palannut. Magneettinauhaan koodatut Cat ja Dog tekstit aiheuttavat pahoinvointia hyönteisissä, jotka jättävät muovilätkää kantavat kissat, koirat, hevoset tai ihmiset rauhaan. Shoo!TAGin mainoksia on ilmestynyt mm. Ilta-Sanomien sivuille ja jopa Apteekkien asiakaslehti Terveydeksi! sivuille.

"Tehoaa tutkitusti!"
Shoo!TAGin sivuille on ilmestynyt tuota tutkimustietoa.Onko nyt selvä?

Tutkimustieto on käyty läpi Tethered Cow -sivustolla. Testissä käytettiin kuutta ihmistä, jotka jaettiin kahteen ryhmään. Eikä tietenkään testiä tehty sokkoutettuna. Älä tuhlaa rahojasi Shoo!TAGiin.

Loppuun hämmästyttävä mysteeri. Mikä on aiheuttanut nämä kuviot omenaan? Avaruusolennot, kummitukset vai tavallinen biologinen ilmiö.


4 comments:

Anonymous said...

Homeopatia on sairaus.

Anonymous said...

Paljolla myyt tuon omenan?

Paholaisen Asianajaja said...

Omena ei ole myynnissä. Odottelen, jos siihen ilmestyisi lisää viestejä.

Anonymous said...

Minä veikkaan, että omppupuu on perinteisen virheen mukaisesti rakennett... no, istutettu - intiaanien hautausmaalle. :) Se tietää aina hankaluuksia.