23.9.11

Hauska harrastus lapsille: Manaa kuolleet takaisin

Ehkä naureskelit Nokia Mission suorittamille Raise Dead-loitsuille. Henkevissä piireissä ei kuitenkaan ole kovin erikoista loitsua kuolleita takaisin. Jos muistat ihanan suloisen dokumenttielokuvan nimeltään Jesus Camp, niin muistat myös tämän naisen. Becky Fischer vieraili Singaporessa. Tehtävänään opettaa lapsille miten kuolleet rukoillaan takaisin aineenvaihdunnalla varustettujen pariin. Hän opettaa, miten käsistä saadaan sinkoutumaan Jumalan voimaa.Onkos se mikään ihme (pun!), että aikuisena mennään ruumishuoneelle ristimään käsiä? Eihän Becky valehtele kertoessaan lapsille, että rukoilemalla saadaan äskettäin kuolleet lemmikkieläimet virkoamaan?

Onneksi tapahtumasta on toinenkin video. Se jättää hyvin fiiliksen.

4 comments:

Morze said...

Tämä on jo sairasta. En pysty sanomaan mitään muuta.

Anonymous said...

Mikä ihmeen hinku noilla on herättää kuolleita, varsinkin jos kyseessä on hurskas kristitty vainaja? Taivaassahan se on, ja pettyy kuitenkin kovasti, kun joutuu takaisin tähän syntiseen maailmaan.

Sairasta touhua minunkin mielestä :(

Anonymous said...

Ei vittu, maailmassa on (iso) reikä! Pää ei kestä...

Jeeus mummo: "Who want's to be dead?"

Vittu kyllä kristityt on taas hyviä ihmisiä, eihän ilman Jumalaa vois olla edes mitään arvoja olemassa...

Tuomo "Squirrel" Hämäläinen said...

Kristityt ovat itse asiassa hyviä ihmisiä kun eivät halua myöntää ja sallia muiden kuolemaa. Toki tässä prosessissa sitten mennään jo uskonasioista typeryysasioihin.

Mutta hei - jos typeryysasioihin ei oltaisi valmiita menemään, ei olisi uskovaisia ihmisiäkään.