5.6.13

Burzynskin syöpähoito Panoramassa

Stanislaw Burzynski on ollut pitkään Respectful Insolence ja Science-Based Medicine -blogien tähtäimessä. Syöpäpotilaiden viimeiseksi toivoksi jäänyt tohtori on kehittänyt yksilöllisen tavan syövän vastaisessa taistelussa. Vallankumouksellinen syöpälääke ei (mainospuheiden mukaan) perustu myrkkyihin. Siinä haetaan ihmisen kehosta osia, joita muutetaan yksilölliseksi lääkkeeksi. Terveiden ihmisten verestä ja virtsasta poimitut peptidit sovelletaan syöpäpotilaiden hoidoksi. 80-luvulta lähtien näitä komponentteja valmistetaan synteettisesti. Antineoplastoninen terapia on Burzynskin mukaan jopa - tapauksesta riippuen - 54 % mahdollisuus parantua vakavasta aivosyövästä, kun kaikki muut syöpälääkärit ovat heittäneet toivon roskiin.

Btw, hoito maksaa yli sata tuhatta puntaa. Eivätkä hoidon lääketieteelliset testit ole valmistuneet vielä tänäkään päivänä, vaikka niitä on pyöritelty tohtorin klinikalla parisen kymmentä vuotta. Eikä Burzynski ole paljastanut miten ja millä periaatteilla hän laatii tuon yksilöllisen hoidon potilaille. Aivan kuten kunnon tieteessä on tapana tehdä. Tohtori on todennut, että tulevaisuudessa kaikki syöpäpotilaat hoidetaan antineoplastonisella terapialla. Burzynski tietää myös Ison Syöpäteollisuuden pelkäävän hänen menetelmäänsä. Klinikan tutkimukset julkaistaan kyllä pian, sitten joskus, hamassa tulevaisuudessa, kun aika on oikea ja tähdet suotuisia.

BBC Panorama kertoo Burzynskin syöpähoidoista. Itse tohtori B ilmestyy haastateltavaksi lopussa.Tohtori Burzynskin nimi voi pompahtaa pinnalle myös Suomessa, sillä hänestä kertovan dokumentin käännetty versio on saatavilla nettikauppojen kautta. Ehkä joku kotimainen syöpäpotilas päättää kokeilla Burzynskia.

No comments: