16.6.13

Profeetta Piho ja Venäjän hyökkäys viime perjantaina

Suomen paras profeetta Jouko Piho mainosti sivuillaa nimimerkki Pauliinan näkemää profetiaa. Se on yhteneväinen Pihon omien näkyjen kanssa. Veli Venäläinen aikoisi hyökätä ja alistaa Suomen kansan 13.6.2013. Blaa blaa sitä tavallista uskovaisten hörinöitä.

Kuinkas sitten kävikään? Perjantai tuli ja meni. Rajalla oli melko rauhallista. Venäjän asevoimat eivät ole näillä näkymin rynnimässä Senaatintorille.

Miten kotimaiset profeettamme sitten reagoivat epäonnistuneeseen ennustukseen? Tapoja on onneksi monia. Jouko Piho välitti seuraajilleen (ja faneilleen) tuon Pauliinan vastauksen:

”Pauliinan” vastaus, miksi Venäjän hyökkäystä ei tullut 13.6.2013
Lähetin 15.6.2013 nimimerkki ”Pauliinalle” seuraavan kysymyksen:

Profetoit tammikuussa 2013, että venäläiset hyökkäävät Suomeen 13.6.2013. Minä laitoin sanomasi omille sivuilleni ja eri foorumeille. Laitoin loppuun oman kommenttini, että minulla ei ole tietoa eikä varmuutta siitä tapahtuuko juuri 13.6.2013 venäläisten hyökkäystä, mutta että uskon kyllä siihen, että jossain vaiheessa näin käy.
Nyt on käynyt ilmi, että 13.6.2013 ei tullut venäläisten hyökkäystä.

Mitä sanot tähän, Pauliina? Miksi profetiasi ei toteutunut?

Pauliina vastasi 15.6.2013 seuraavalla viestillä.

Luojalle kiitos, että näin ei tapahtunut. Itse koen, että rukous on kantanut. Kuten Joonalle kävi Niinivessä. Kansa otti sanoman vastaan ja Herra pyörsi uhkauksensa. Tiedän olleen paljon rukoilijoita, jotka ovat Suomen rajoille rukoilleet enkelivartiota ja Pyhän Hengen tulimuuria.

[SNIP Raamatun jakeita SNIP]

Olen huomannut Suomen kansassa muutoksia. Nimenomaan myös ei-uskovissa. Tämä sukupuolineutraali avioliittolaki ja lähetystyöhön siunattu homopari on saanut aivan tavalliset Matti ja Maija Meikäläiset vastustamaan tällaista synnin siunaamista. Eikö tässä jo näy, kuinka Isä voimallisesti on kohdannut monia ihmisiä? Vielä presidentin vaalien aikaan kansan mieli oli toinen. Silloin kaikki kynnelle kykenevät puolustivat homoehdokasta ja sain lokaa niskaani, kun puhuin heille, kuinka Jumalalle se on kauhistus. Mutta nyt on toisin. Uskon todella, että rukous on kantanut. Sillä Herra monesti puhui minulle talvella ja keväällä, juuri tämän Joonan kirjan kautta.
En häpeä, että olen toimittanut kyseisen sanan, sillä koen edelleen, että se piti puhua. Minä vain kiitän ja ylistän Herraa Jumalaa, Israelin Pyhää siitä, että Suomi on vielä Suomi.
- - - - - - -
Jouko Pihon kommentti 15.6.2013
Tässä tilanteessa on kaksi mahdollisuutta: joko ”Pauliinan” sanoma oli alunperinkin väärä tai sitten kävi niin kuten Joonan aikaisessa Niinivessä, että Jumala peruutti 13.6.2013 päivälle ajatellun Venäjän hyökkäyksen Suomessa tapahtuneiden monien rukousten ja mielenmuutosten takia.
En tiedä miten on, mutta olen enemmän jälkimmäisen vaihtoehdon kannalla, eli että Jumala muutti aikataulua lukuisten esirukousten takia.
Sanottakoon tässä vielä selvyyden vuoksi se, että olen yhä sitä mieltä, että jossain vaiheessa Jumalan tuomio kohtaa Suomea sen syntien takia, ja silloin rangaistusruoskana on Venäjä. Kyse on vain aikataulusta, milloin se tapahtuu. Se tapahtuu silloin kun on Jumalan aika.


Eli profetia meni pieleen, mutta Jumalan armo pelastikin Suomen Venäjän hyökkäykseltä. Koska rukoukset. Näin Pauliina voi lähettää lisää profetioitaan Piholle, joka vuorostaan mainostaa niitä. Ja seuraajissa on varmasti joitakin suomalaisia, jotka oikeasti pelkäävät luettuaan niitä.

Kannattaa profetoida uhkakuvilla, joiden jäädessä toteutumatta voit pelastaa uskottavuutesti (niiden silmissä ketkä edes uskoivat sinuun alunperin) vetoamalla deus ex machina käänteeseen, joka oli tilattu hartailla rukouksilla. Tämä on yleinen ja hyväksytty keino evankelisissa piireissä. Tuhon estäneet rukoilijat tuntevat itsensä tärkeiksi. Samalla Jumalan tahto hyväksytää muuttuvaksi ja ailahtelevaksi.

Sitten vain odottelemaan sitä Venäjän oikeaa hyökkäystä.

1 comment:

Ana said...

"Kuka nyt omaa kesämökkiään pommittaisi?" (kesäkuun lauantaina tv:n stand-up -ohjelmassa)