21.6.13

Westboro Baptisteista jotakin hyötyä

Viisivuotias Jayden Sink pystytti pienen limukojun kadulle. Hän myi vaaleanpunaista limonaatia tasa-arvoa ajavan Equality Housen edessä. Talo oli maalattu sateenkaaren väreihin. Se oli tytön mielestä kaunis talo. Jaydenin mainoskyltti oli provokatiivinen:

"Pink Lemonade for Peace: $1 Suggested Donation."
 Söpö tyttö jolla on rauhaa ja tasa-arvoa edistävä sanoma. Limu keplasi ohikulkijoille ja sana levisi. Pian hänen purkkiinsa kertyikin satoja dollareita. Paikallisuutisen jälkeen rahaa kertyi yli tuhat dollaria.

Kyseistä sateenkaaren väristä taloa vastapäätä on pahamaineinen Westboro Baptist kirkko. Juuri se yhden perheen kirkko, joka käy protestoimassa ihmisten hautajaisissa ja on muutenkin mulkvistimainen ryhmä. Mitä vähemmän heitä näytetään uutisissa, sitä parempi mieli minulla on. Tietenkin tuon lahkon täytyi reagoida suloisen tytön limukojuun, sillä se sai julkisuutta ja runsaasti kannatusta.Westboron Baptistin väki soitti valituksen poliisille, mutta tyttö ei rikkonut mitään järjestyssääntöjä. Seuraavaksi he lähtivätkin puhumaan Jaydenille, jotta tämä lopettaisi kojunsa pitämisen kadulla. He huutelivat tytön asiakkaille. Tietenkin väki tuomittiin helvettiin ja muutenkin vedottiin Jumalan vihaan. Kirkon kylttiä päivitettiin ajankohtaiseksi:
"FAGS & ENABLERS ALL BURN IN HELL LEMONADE WON'T COOL ANY TONGUES." 
Viesti toimikin erittäin hyvin, sillä sen ansiosta Jaydenin limukoju sai n. 16 000 dollarin edestä lahjoituksia. Kerrankin Westboro Baptist kirkosta oli jotakin hyötyä.

Aina välillä epäilen, että kyseinen lahko on oikeasti ateistien trolliteatteria, jolla pyritään pilaamaan fundamentalistikristittyjen maine.

2 comments:

Tuomo "Squirrel" Hämäläinen said...

Baptistikirkko edustaa itse asiassa "puhdasoppista kalvinismia". He ovat miettineet sisäisesti varsin koherentin kannan. - Hieman pelottaa kun muistaa sen, että kalvinismi on Suomessa vierasperäinen oppi, jonka vaikutteita USA:n kreationismi kuitenkin salakuljettaa Suomeen niin että fundamentalisteja kuunnellessa he itsekään eivät tajunne että miten paljon "raikkaita tuulahduksia" Baptistikirkon ja kaltaistensa suunnasta heidän puheissaan on.

Anonymous said...

Jos tosiaan haluaa ärsyyntyä niin kannattaa kahtoa Tv seiskaa. Siellä kasvaimet katoaa ja kuolleet herää. Menetyten hampaan tilalle kasvaa kultainen hammas.