13.6.13

Onko veressäsi henkiolentoja?


Tuttu saarnaaja Cindy Jacobs on taas täällä! Hän on paljastanut rukouksen karkoittavan hirmumyrskyjä ja jopa terroristeja. Jacobs on jälleen varoitellut pakanallisuuden pahuudesta. Viimeksi hän kertoi kannibaali intiaanien menneisyydestä. Teema saa täydennystä vereen kätketystä pahuudesta. Jacobson puhui Leviatanin hengestä. Se on piilossa joidenkin ihmisten verenperinnössä. Jos sinun sukupuussasi on uuden mantereen intiaaneja, niin sisälläsi voi todennäköisesti olla paha henkiolento. Ehkä haluat alitajuisesti palvoa matelijoita? Varsinkin jos olet Meksikosta, niin kannattaa rukoilla epäpuhtaan perintösi pesemisen puolesta. Sinussa voi olla Maya-intiaanien verta, ja hehän palvoivat suurella innolla epäjumalia.

Tässä Jacobson selittää asiasta kymmenen minuutin verran. Hän on selvästi huolissaan ei-valkoihoisten sieluista, sillä konservatiivien on saatava latinoääniä lisää seuraavissa vaaleissa. Eikä hän tietenkään ole rasisti. Hän näkee ongelmat ihmisten sisällä olevissa henkiolennoissa, ei itse ihmisissä. Joten se ei ole rasismia.Onneksi kyseinen rukousporukka ei pääse valtaan samalla tavalla kuin Espanjan inkvisitio, joka metsästi juutalaisveren perusteella vale-katolilaisia kirkoista. Tai ainakaan on kovin epätodennäköistä, että Jacobson pääse johtamaan verenpuhtauksia tutkivaa partiota Yhdysvalloissa. Tai... Ehkä on kivempaa olla ajattelematta tätä aihetta.

1 comment:

Jani Fofonoff said...

Tässä kun on tullut tuijoteltua muutama jenkkejä sivuava dokkari aihepiireinä mm. patriotismi, uusnatsit, aseteollisuus ja tottakai kreationistit vs ateistit, niin täytyy sanoa että tämä nimenomainen höpötys on vaarallisempaa kuin arjalainen ideologia ja jengisodat yhteensä. Ne kun ovat pienen ääriaineksen hupia, tämä taas saattaa vedota suurempaan massaan. Kertonee jotain että uskonnolisilla teemoilla pääsee pressanvaaleissa hyvinkin korkealle.

Kiitos muuten blogista, todella asiallista tavaraa! =)