29.6.13

NASA:n sotadokumentti paljastunut

NASA:n kotisivuilta paljastunut dokumentti kertoo yksityiskohtaisesti sodasta, joka kohdistetaan tavallisia kansalaisia vastaan. Paperissa on kaikkien luettavissa suunnitelmat, joissa robotit, sädeaseet, nanolaitteet ja pölymyrkyt tulevat tuhoamaan ihmiskuntaa. The Future is Now! dokumentti on luettavissa pdf-tiedostona.

Huolestuminen tästä paperista kiertää nyt vilkkaasti vaihtoehtopiirien sisällä. Paljastuksesta tehtiin video, jonka aloituksessa oikein pyydetään tekemään siitä viraalivideo. Huolestunut Deborah Tavares kertoo ääni väristen tästä kauheudesta.

Varoitus! Voit käyttää päiväsi parempienkin videoiden parissa.



36 minuutin jälkeen joudun vain ravistelemaan päätäni. Taas tuhlasin elämääni huuhaalle.

Dennis Bushnellin powerpoint-esitys oli melko varmasti 2001 näkyvillä NASA:n sivuilla. Hän työskenteli Langley-tutkimuskeskuksessa, ja eräs monista luennoista oli arvioida miten sodankäynti toimii vuonna 2025. Näihin arvuutteluihin perustuu The Future is Now!-esitelmä. Future Strategic Issues haulla löytyy vastaavia hahmotelmia tulevaisuuden sodankäynnistä. Samanlaista tehdään monessa laitoksessa ympäri maailmaa, kun teknologian kehitystä pyritään soveltamaan sodankäyntiin. Ennakoinnilla pystytään keskittämään resursseja sinne mistä saisi parhaimman hyödyn.

Mutta The Future is Now!-esitelmästä ei saa millään sodanjulistusta tai edes sotasuunnitelmaa. Deborah tulkitsee, että arvio siitä minkälaisia aseita on käytössä 2025 tarkoittaa sitä, että salainen eliitti on jo päättänyt käyttää niitä aseita siviilejä kohtaan. Esim. Blast wave acceletor ja hyönteisten kouluttaminen pommien välittämisessä on toki kiehtovia, ja todennäköisesti totta joskus, mutta siitä on vielä matkaa niiden käyttämiseen. Spekulaatiot siitä miten maailma toimii 2025 eivät tarkoita, että maailma toimii sillä tavalla 2025.

Paperissa arvoidaan myös miten Yhdysvaltoja vastaan tullaan sotimaan. Esim. vesivarantoja myrkytetään mannertenvälisillä miehittämättömillä lennokeilla. Robottien yleistyessä myös taistelut alkavat paukkumaan enemmän hydrauliikan ja sähkömoottorien kuin kirosanojen, veren ja hien voimalla.

Miten tämä "sotasuunnitelma" sitten paljastui? Se oli kaikkien luettavissa NASA:n sivuilla yli kymmenen vuotta sitten. Oliko se nolo tietovuoto tuolta tulevaa tuhoa suunnittelevalta taholta? Ei, sillä Deborah tietää Illuminatin juonet. Videon alkupuoliskolla hän kertoo, että Illuminati toimii juuri tuollaisella avoimella tiedottamisella. Eli salainen maailmanhallitus haluaa aina etukäteen pröystäillä suunnitelmillaan.

Toivottavasti kukaan ei ala potemaan paniikkia Deborahin väitteistä.

1 comment:

Anonymous said...

Olen itse ollut runttamuurahaisena eli tutkimuksen kannalta ravintoketjun alimpana raakadatan tuottajana, kun Ilmastakoululla tehtiin samanlaisen tulevaisuusarvion pohjustusta. Silloisilta opettajilta kyseltiin, millaiseksi he arvioivat taistelukentän vuonna 2025 (?). En muista varmuudella vuotta. Kerroin, mitä minun näkövinkkelistäni kolmenkymmenen vuoden kokemuksella voisi arvailla. Loppuun laitoin pirruuttani peräkaneetiksi, notta maailmanloppu tulee 21.12 2012, joten tämänkaltainen pohdiskelu on turhaa. Tulosta tulevaisuuden kartoituksesta en nähnyt ehkä siksi, että siirryin kohta sen jälkeen eläkkeelle. Tällaiset taitavat olla perusrutiinia eri puolustusvoimissa.
Suomessa on ollut pitkään siviilipuolen neuvottelukunta, joka pyrkii pitkän tähtäimen arvioihin teekniikan kehityksestä. Jos näitä raportteja joku ottaa totisena totena, niin melkoisen värikkäitä tulevaisuudenkuvia on edessä.

Taisin kuitenkin olla väärässä sen maailmanlopun suhteen. Tuskin sitä kuitenkaan loppulausunnossa edes näkyi.