2.6.07

Jerusalemin Pride-kulkue

Homoseksuaalit eivät oppineet mitään viime vuodesta. Ortodoksijuutalaiset osoittivat paheksuntansa Pride-kulkuetta vastaan mm. pommiuhkauksilla poliisiasemaa kohtaan, heittämällä ulostepusseja ja yrittämällä kivittää pormestari, sekä kaikkien suosikki, sattumanvaraisen ohikulkijan puukottaminen. Kaikki tämä ääriuskovaisten juutalaisten toimesta. Mutta onhan heillä hyvät perustelut kaikelle. Rabbi Oded Shmueli selittää:

"Homoseksuaalisuus on Pahuutta."

Tämä tuli selväksi. Rabbi jatkaa:

"Heillä pitäisi olla edes jotain häpeää. Miksi osoittaa sitä? (=homoseksuaalisuutta) Ihmiset jotka haluavat tehdä murhia tai ryöstää pankkeja pelkäävät häpeää. Eli mitä meidän pitäisi käskeä heidän tehdä - ryöstää pankki; raiskata; murhata; kaikkea?"

Miten kaunis vertaus, rabbi. On virkistävää kuulla vaihteeksi vertailuja murhaajiin ja raiskaajiin. Eduskunnassamme päästiin vain eläimiinsekaantumiseen. Mutta onko teillä mitään uutta tempausta tälle vuodelle? Kuulemma on. Ääriuskovaiset ovat liittoutuneet Jewish National Frontin kanssa. Nyt heillä on edemmän väkeä ja suuremmat suunnitelmat. Ääriuskovaisten kadut suljetaan kulkueelta, ja gay-kaupat joutuvat iskujen kohteeksi sapatin aikana. Kyllä, ikkunat sisään vaan. Kannattaa tehdä se kuitenkin yöllä, niin sytyttämänne roskalavat (kuten teitte viime vuonna) saavat aikaan dramaattisen loimun. Sitä voisi kutsua vaikkapa"Rikottujen ikkunoiden yöksi." Ja pakottakaa homoseksuaalit vielä pitämään vaaleanpunaista rintamerkkiä. Sitten enää miettimään sitä lopullista ratkaisua homokysymykseen.

No comments: