13.6.07

MrKAT paljastaa

MrKAT on tehnyt karmaisevan löydön verratessaan itsemurhatilastoja ja evoluution kannatusta.

3 comments:

Tino Rossi said...

Osaatko sanoa asiaa laajemmalti tutkineena että mikä on ihmiskunnan yleinen kreationismi-asenne? itselläni on jonkinlainen kuva tilanteesta kotomaassa ja jenkkilässä .

Vaan entäs nämä ihmiskunnan syvät rivit, mitä sanoo kiinalainen maailman synnystä, entä intialainen? Ei mitään hajua ainakaan minulla. Jotain voisin pahantahtoisesti spekuleerata mutta tietoa ei ole. Mikä on tavismuslimin kanta asiaan, entä japanilaisen?

Anonymous said...

TIEDEBAROMETRI: USA, EU, Kiina, Venäjä, E-Korea,Malesia, Japani-vertailu on esim tässä:
http://www.nsf.gov/statistics/seind06/c7/fig07-07.htm


USAssa ja Venäjällä oltiin tässä vertailussa kaikkein skeptisimpiä ihmisen evoluutioon varhaisemmista eläinlajeista.(43-44% vain uskoi tähän evoluutioon). Kiinassa ja EU:ssa evoluutiotietämys oli n.70%:sta.

Big bang-tietämystä tai uskoa mittasi:
"Universumi alkoi valtavalla räjähdyksellä" = Oikein vastasi oikein :
USA 35%, Kiina 18%, E-Korea 66%, Japani 63%,Malesia 41%, Venäjä 35%.
(noin arvoja graafista, EU:sta ei saatu dataa)

Sormituntumalta muslimit(mm. Turkki) ovat aika kreationistisia ainakin ihmisen evoluution suhteen. Ei siellä oikein voi edes ajatella että ihmisellä ja sialla olisi yhteinen esi-isukki..

Anonymous said...

Itse mun artikkelista, josta on väärinkäsityksiä.
En osoita että kreationismi->itsarit vaan kyseenalaistan evidenssilläni kreationistien uskomusta evoluutio-oppi->itsarit.

Tosin Mortonin kokemukset viittaa että YEC-uskovainen jos äkkiä öljynporausprojektissa YECisti-nuori karahtaa ikivanhoihin geol. todisteisiin, niin usko voi horjua järkytykseen (ja kenties itsetuhoisuuteen) saakka.