17.6.07

Kansainvälinen pro-ID koalitio

Uncommon Descent toimii jälleen suuren uhoamisen areenana. William Dembski näpäyttää National Center for Science Educationia sormille paljastaessaan "yhä kasvavan joukon uskonnottomia ID-tukijoita." Muistaakseni Discovery Instituten teksteissä on mainittu, että heidän joukossaan on peräti yksi agnostikko. En nyt muista kuka. Anyways...
Tämä osa tätä "kasvavaa joukkoa" on Dembskin mukaan ICON-RIDS

"An International Coalition of Non-Religious ID Scientists & Scholars"

Wau! Kuulostaa hienolta! Kansainvälinen koalitio! Toivottavasti se ei ole yhtä mahtipontista kuin George W. Bushin mainostama kansainvälinen koalitio jonka piti tukea Yhdysvaltoja Irakin sodassa, siis Irakin sota II:ssa. Tarkastellaan Dembskin mainostaman blogin sisältöä. Vain yksi kirjoittaja, William Brookfield. Brookfield on pölyttyneen ISCID:n jäsen.
Hmm. Ensimmäinen viesti vuoden 2006 lopulla, ja sen jälkeen neljä muuta viestiä. Se ensimmäinen viesti sisältää tällaisia helmiä:

Simply put "natural selection" merely removes (filters out) what does not work (non-solutions). It does not generate NEW solutions or NEW solution spaces. The solutions thus found are already in the pre-exiting "solution space" and are therefore old. Your example applies only to "micro-evolution" (that everybody believes in) not to macro-evolution (genuine new solutions and new "solution spaces"). I am not disputing that which is termed "micro-evolution."

Ei mitään uutta Auringon alla. Mikroevoluutio on mikroevoluutiota, luonnonvalinta vain karsii ominaisuuksia, jne. Milloin tämä pro-ID koalitio tarjoaa jotain mitä emme ole kuulleet miljoonan kreationistin kurkusta aikaisemmin?

No comments: