7.6.07

Uusi ID-oppikirja

Explore Evolution on ilmestynyt! Kyseessä on IDeistien tekemä oppikirja, joka on tarkoitettu college-tason opettajille ja High school-tason opiskelua rikastuttamaan. Tekijöiden joukossa on ainakin kaksi nuoren maailman kreationistiä; Stephen C. Meyer ja Paul Nelson (jonka luennolla olin pari vuotta sitten). En ole vielä tutkin kahden muun kantaa asiaan. Täytyy laittaa kirja tilaukseen. UncommonDescentissä scordova kommentoi tilannetta:

"Though we do lament that 85-90% of the school kids in the USA might still be subject to Darwinist indoctrination, there are a few who will escape who are in private and home schools.
Let’s not give up rescuing the millions of children we can rescue merely because we can’t rescue all the kids from the Darwinists."


-scordova

5 comments:

Anonymous said...

Miten niin ID -oppikirja?
Siinä ei mainita Jumalaa, eikä edes viitata Älykkääseen Suunnitteluun!

Toisin sanoen se on pelkkää "evoluutiokriittisyyttä", ja ilman uutta korvaavaa mallia pelkkä kritiikki on melko hampaatonta.

Karavaani kulkee, koirat haukkuvat.

Anonymous said...

Seuraavan kerran kun jokin Luominen-kustannus (tai mikä se nyt on joka tätä soopaa meillä julkaisee suomeksi) alkaa retostelemaan kuinka ID-kirjat menee kaupaksi ja vetää siitä johtopäätöksiä kreation... siis ID:n suosion kasvusta, kannattaa miettiä kuinka suuren osan kirjojen myynnistä aiheuttaa Paholaisen Asianajajan ja muiden kriitikoiden hankinnat. :-)

Paholaisen Asianajaja said...

ID on pelkkää evoluutiokriittisyyttä. En ole onnistunut löytämään mitään ID-teoriaa, joka olisi jotain muuta kuin evoluutiokritiikkiä.

Anonymous said...

Kirjasta en tiedä muuta, kuin mitä sen internetsivuilta pikaisesti luin, mutta siellä sanottiin, että kyse olisi ensisijaisesti kirjasta, joka on tehty opettajille.

http://www.exploreevolution.com/who_is_this_for.php

Eikä siis (opiskelijoille tarkoitetusta) College-oppikirjasta.

Paholaisen Asianajaja said...

Kappas! Kiitos huomautuksesta, analyysi.