22.7.07

Sylvia Brownen ennustukset

Sylvia Browne on ennustaja, jonka ura on vahvistunut uppoamattomaksi. Hän on saavuttanut sen asteen, jossa uskollisia faneja riittää vaikka ennustukset menevät kerta toisensa jälkeen pieleen. Sylvia on mm. ennustanut, siis kuullut henkiolennoilta, että Bill Clinton oli oikeasti syytön Monicagatessa (ei ollut), George H. W. Bush peittoaisi Bill Clintonin 1992 presidenttikisassa (Clinton voitti) ja paljasti Shawn Hornbeckin olevan kuollut (Shawn onkin hengissä).

Ja sitten tietenkin Lynda McClellandin tapaus. 44-vuotias Lynda katosi vuonna 2000. Vuonna 2002 Sylvia on televisiossa "auttamassa" Lyndan tyttäriä. Sylvia tarjoaa tietoa, joka osoittautuu yhtä tarkaksi kuin kaikki muutkin henkimaailman antamat tiedot:

Sylvia: McClelland oli hengissä.
Todellisuus: Hän oli kuollut.

Sylvia: Hän olisi Orlandon kaupungissa, Floridassa. Ehkä vangittuna.
Todellisuus: Häne oli haudattu alle kahden mailin päähän kotikaupungistaan Pennsylvaniassa.

Sylvia: Hänet oli kaapannut mies jonka nimikirjaimet ovat "MJ."
Todellisuus: Murhaajalla tai McClellandin haudanneella miehellä ei ollut tuollaisia nimikirjaimia.

Sylvia: Hän lähti pois saatuaan hermoromahduksen.
Todellisuus: Hänet oli murhattu.

Sylvia: Hänen tyttäret löytäisivät Lyndan pian.
Todellisuus: Hänen ruumista ei löydetty ainakaan vuoteen.

Eikä siinäkään vielä kaikki. Kun Sylvia antoi näitä mahtavia vinkkejään tyttärille, niin itse murhaaja istui yleisössä. Outoa, että henget eivät huomanneet häntä.

Mutta tälläkään ei ole mitään merkitystä Browne-faneille. Hänen kirjoja ostetaan, ja fanit maksavat mielellään soittaessaan maksulliseen numeroon (vain 750$ per puhelu).

No comments: