22.9.10

Ja taas, osa 33

Atlantalainen pastori Eddie Long on New Birth megakirkon johtaja. Hänen seurakunnassa on n. 25´000 seuraajaa. Pastori Longin saarnat kaikuvat jopa kansainvälisissä televisiolähetyksissä. Uskonnolliset kanavat näyttävät miehen puheita lähes 170 maassa. Long on varoitellut samaa sukupuolta olevien avioliittojen vaarasta. Seksuaalinen tasa-arvo on pahojen voimien juoni. Hän on johtanut protestimarsseja, kun jossain on hyväksytty jotakin heteroliittoja uhkaavaa. Homoavioliitot ovat uhka numero 1 mustien yhteisölle Amerikassa, kuten Long on saarnannut.

Pelkkä homoseksualismin vastustaminen ei täytä Longin kalenteria. Hän osaa kantaa huolta myös huonoon tilanteeseen päätyneistä. Kun nuori mies murtautui Longin toimistoon. Long armahti ja otti nuoren Maurice Robinsonin moraalisen kasvatuksen suojiin. Eli armollinen mies tämä Long.

Mutta.

Kaksi nuorta miestä on nostanut syytteen pastoria kohtaan. He väittävät miehen kiristäneen heitä seksipalveluksiin. Toinen miehistä on Robinson. Seksuaalista koskettelua on tapahtunut 17 ja 18 vuotiaiden nuorukaisten järjestettyjen matkojen aikana. He saivat rahaa ja lahjoja. Long järjesti "henkisen liiton" miesten/nuorten kanssa. Se tapahtui kynttiläseremonian kautta.

Longin lakimies kieltää kaikki syytökset. Ehkä totuus paljastuu oikeudenkäynnin aikana.

3 comments:

lurkkeri said...

Pieni pyyntö Paholaisen Asianajajalle.

Voisiko kommenttiosioon saada näkyviin viestin päiväyksen kellonajan lisäksi. Tack.

Paholaisen Asianajaja said...

Ja katso, päiväykset totisesti ilmaantuivat.

Aamen.

Jeppe said...

Tän tyypin kirjat on ollu mahtavia..I Don't Want Delilah, I Need You, It's Your Time!, Gladiator: The Strength of a Man, Deliver Me From Adam:D