11.9.10

Luonnotonta menoa

Luonnottomuuden kauhistelu on luonnottoman yleistä. Tänään sitä kauhistellaan Aamulehden mielipidepalstalla. Jukka Koo Salonen ihmettelee miten Vihreät voivat olla äänestyksen arvoinen puolue. Viherhipit kun ovat sukupuolineutraalin avioliiton puolella. Puolue ei pärjää seuraavissa vaaleissa, sillä se on valinnut moraalittoman polun.

"Kuinka Anni Sinnemäki vastaa vaalipaneelissa, kun häneltä kysytään, onko luonnossa imettäväisten keskuudessa paljon näitä sukupuolineutraaleja parisuhteita.?"

En tiedä miten Sinnemäki vastaisi, mutta kuten kaikki luonnossa kävelleet ihmiset tietävät, on luonto täynnä moraalitonta menoa. Siellä biisonit tökkivät peniksiä urosten takapuoliin. Jotkut juoksuliskonaaraat hierovat haaravälejä erittäin lesbomaisesti vastakkain, ja siitä tulee hormonaalisia häiriöitä, jotka johtavat sikiönkehitykseen. Bonobo-simpanssit toivottavat hyvät huomenet ryhmäseksillä.

Mutta Salonen ei ole pelkästään tietämätön siitä mitä luonnossa tapahtuu. Hän marssii rohkeasti kohti moraalista turmiota, samalla hoilaten moraalin tärkeyttä.

"Luonnossa vallitsevat parisuhteet ovat se perusta, jolla pitää myös ihmisten luonnollisen arvomaailman rakentua. Homoseksuaalien adoptio-oikeus pitää torjua jyrkästi."


En jaksa taas käydä läpi niitä esimerkkejä samaa sukupuolta olevista havainnoista luonnosta. Sen sijaan haluan läpsiä Salosen järkyttävää moraaliperustaa. Hän hakee arvomaailman ohjeita luonnosta. Eli se mitä ja miten kaislikossa suhisee on myös perusta sille miten makuuhuoneessa tanssitaan makuumamboa. Aivan samalla periaatteella Salosen täytyisi hakea kasvatusperiaatteet luonnosta. Äiti oksentaa aamumurot alas lasten kurkuista, kuten linnut tekevät. Isäpuoli vääntää edeltävästä liitosta tulleet lapset kuolleiksi, kuten urosleijonat tekevät. Vahvin toimistotyöntekijä pitää konttorin naiset haaremina, kuten häntäapinoiden joukoissa tehdään.

Ja niin edelleen.

Jukka Koo Salonen on joko vahingossa täysin tietämätön siitä mitä luonnossa oikeasti tapahtuu. Tai hän on tarkoituksella tutustumatta faktoihin. Tai hän ei osaa ajatella moraalivaatimustensa seuraamuksia. Tai hän tietää seuraamukset, mutta rajaa ne jotenkin keinotekoisesti hyväksymien rajojen mukaan.

Niin tai näin, hän ja kaikki muut luonnollisuuteen vetoavat ihmiset ovat [sensuroitu]. He vetoavat luonnollisuuteen, mutta eivät edes halua tietää miten luonto oikeasti toimii. He vetoavat mielikuvien varaan rakennettuun käsitykseen luonnosta.

14 comments:

Unknown said...

Lisäisin vielä yhden tulkinnan: Jukka K Salonen on idiootti.

tyy said...

Koiranomistajana voin sanoa varsin varmasti, että nämäkin otukset ovat luonnottomia. Epäilen yhden entisistä koiristani olleen suorastaan homo.

Varmaan ihmisen korruptoivaa vaikutusta, ellei sitten suoraan saatanasta.

Kristitty evolutionisti Darwin said...

"Aivan samalla periaatteella Salosen täytyisi hakea kasvatusperiaatteet luonnosta."

Koska luonnossa (=kaikki muu paitsi ihminen?) ei esiinny uskontoja tai uskonnollisuutta, uskonnot ovat luonnon vastaisia. Uskonnot siis pitäisi ehdottomasti kieltää luonnonvastaisina.


Tyy sanoi: "Varmaan ihmisen korruptoivaa vaikutusta, ellei sitten suoraan saatanasta."

Niin, eihän Jumala ainakaan ole luonut homokoiria.

RH said...

Sukurutsaus, insesti ja pedofilia on luonnossa ihan normaalia. Entäs nämä kaksineuvoiset monoseksuaalit, jotka lisääntyvät suvuttomasti?
Varsinkin linnuilla on silloin tällöin tapana loikkia myös roturajojen yli, ja tuloksena on korpimetsoja, riekkoteeriä yms.

Johan meillä bakkanaalit alkaa, jos ruvetaan luonnosta mallia ottamaan!

Tuomo "Squirrel" Hämäläinen said...

Teologiseen umpisolmuun faktojen edessä vedetyt uskovaiset tavallsiesti selittävät että "luonnoton" tarkoittaakin Jumalan suunnitelman mukaista luontoa. Eli heidän luonnollinen on teologisesti korrektia toimintaa.

Vihreisiin vedotessa tämä ei toimi, koska vihreät ovat "luonnonpuolue", jotka katsovat enemmän luonnollisuutta kuin teologista korrektiutta.

Olen kuitenkin melko varma että hyvin hyvin usein koko yllä oleva puolustus on hätämogan edessä tehty saivartelu. Miksi puhua "luonnollisesta" jos sille on hyvä sana : "Jumalan tahto".

Sanavalinnalla haetaan joko ideologian kätkemistä, joka on törkeää kusetushuijausta. Tai sitten uskovaiset eivät osaa keskustella selvästi. Tai he eivät osaa ajatella järkevästi ollenkaan. Annan uskovan itse valita noista. Muut vaihtoehdot tälläiset mogat vievät relevanttien vaihtoehtojen joukosta.

Tuomo "Squirrel" Hämäläinen said...

Mielenkiintoinen kysymys avioliiton luonnottomuudesta on tietysti se, että luonnossa ei ole vihkiäisiä. Eikä eläimillä ole avioliittoja. Avioliitto pitää siis kieltää luonnottomana?

Tälläisiä mietintöjä tulee tietysti mieleen kun tälläisiä "asian X kannattajat eivät saa olla sitä mieltä mitä asian kannattajat X ovat vaan heidän pitää olla asiasta tätä mieltä mitä minun ennakkoluuloiset olkiukkoidioottimaisuuteni sanovat".....

Mikä on tietysti tavallista En tiedä mitä fundamentalismin ilmapiirissä oikein on. Tuntuu että "fiksu oletusarvo" ainakin etiikassa on katsoa mistä asioista he pitävät meteliä ja sitten olla täysin erimielinen ja reiluutta lähestyttyessä katsoa miten he kohtaavat erimielisen ja toimia sitten tämän asenteen peilikuvana..

Ötöpesän jengi said...

Hmm. Mikäli Paholaisen Asianajaja jaksaisi, niin saisi postauksen elefanttien urosrakkaudesta?

Tuomo "Squirrel" Hämäläinen said...

Delfiineistä. Niiden hymyilevien suloisten söttiäisten tekemistä massaraiskauksista ja sierainonteloraiskauksistakin lukeminen piristää aina sydäntäni ja opettaa luonnollisesta rakkaudesta kaiken olennaisen..

Pauliina said...

Kerran näin kun kaksi betoniautoa paritteli kaupunkiluonnossa. Ne olivat silleen peruuttaneet toisiinsa kiinni ja toinen laski lastinsa toisen sisään. Vähän niinkun kloakkisuudelman tapaan. En sitten tiedä olivatko ne betoniautot homoja vai heteroita kun bussi meni niin pian siitä ohi. Enkä mä kyllä tiedä miten betoniauton sukupuoli edes määritetäänkään. Enkä edes tiedä mitä tällä on tekemistä kirjoituksen kanssa, mutta tuli vaan mieleen.

Tino Rossi said...

On katsos luontoa ja "luontoa". Jukan maailmassa on sellaista korpien huminan säestämää karua mutta reilua luontoa jossa susi syö ja panee rehdisti ja heteronormatiivisesti.

Sitten on tätä friikkiä kommunistiateistipiipertäjien keksimää "luontoa" jossa on kaikenmaailman poikkeuksia ja kummallisuuksia. Ei niistä kunnon mehtälläkävijän tarvitse välittää. Voikukkakin lisääntyy suvullisesti jos tarpeeksi uskoo.

Paholaisen Asianajaja said...

Kerran näin kun kaksi betoniautoa paritteli kaupunkiluonnossa. Ne olivat silleen peruuttaneet toisiinsa kiinni ja toinen laski lastinsa toisen sisään. Vähän niinkun kloakkisuudelman tapaan. En sitten tiedä olivatko ne betoniautot homoja vai heteroita kun bussi meni niin pian siitä ohi. Enkä mä kyllä tiedä miten betoniauton sukupuoli edes määritetäänkään. Enkä edes tiedä mitä tällä on tekemistä kirjoituksen kanssa, mutta tuli vaan mieleen.


Ei kelpaa esimerkiksi. Betoniautot eivät olleet luonnossa vaan kaupunkiympäristössä. Kaupungin vilske voi sekoittaa autojen luonnolliset vaistot. En ole tietoinen siitä miten betoniautot parittelevat tuolla Lapin korpimaille. Ovat varmasti rauhaa rakastavia ja säyseitä autoja metsissä, mutta törkeämpiä asfaltilla.

Tämän takia en ottanut esimerkeiksi vankeudessa eläviä eläimiä.

Arhi Kuittinen Finnsanity said...

Uskonnollinen luonnollisen käsiteen käyttö on uskomatonta. Teologisestihan Paavalin luoma uskonto pyrkii eroon luonnollisen ihmisen haluista ja luonteesta.

Pauliina said...

Ei kelpaa esimerkiksi. Betoniautot eivät olleet luonnossa vaan kaupunkiympäristössä. Kaupungin vilske voi sekoittaa autojen luonnolliset vaistot.

Ja mä kun luulin, että kaupunki olisi juuri SE luonnollinen ympäristö betoniautoille...

Paholaisen Asianajaja said...

Ja mä kun luulin, että kaupunki olisi juuri SE luonnollinen ympäristö betoniautoille...

Tuo on yleinen väärinkäsitys. Tässä harvinainen valokuva betoniautosta sen luonnollisessa ympäristössä.

http://3.bp.blogspot.com/_V20XNMG2GqI/SX4h89-rv0I/AAAAAAAAA14/MOF_CslboF4/s400/plunge_pool1.jpg

Rakennusfirmat metsästävät ja kesyttävät niitä ympäri maailmaa.