18.9.10

Rockefellerin NWO-tunnustus

Havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä-blogissa varoitetaan tulevasta Illuminatin bioaseesta. NDM-1 bakteeri tulee, ja se on päästetty vapaaksi jossakin salaisessa laboratoriossa.

Jos tämä virus alkaa tappamaan väestöä se ei siinä tapauksessa ole mikään muu kuin maailmaneliitin väestönvähennys-ase ja tämän kyseisen biologisen sodankäynnin suunnitelmat ovat jo Rothschildit kertoneet 90-luvulla. Sillä tämä maailmaneliitin norsunluutorneissa istuva eliitti ei pelkää kertoa aikeistaan. Jo David Rockefeller kirjoitti muistelmissaan suurin piirtein näin;


O-ou, mitä Rockefeller on mennyt paljastamaan maailmanvalloitussuunnitelmistamme-, siis suunnitelmistaan? Against NWO on ystävällisesti kääntänyt kohdan suomeksi:

"Perhettäni ja sukuani on vuosien varrella syytetty verenhimoisiksi globalisteiksi, jotka yrittävät tappaa maailman väestöä ja aiheuttaa mahdollisimman paljon tuhoa. Jos tämä on syyte niin tunnustan olevani syyllinen ja olen ylpeä siitä".


Väestön tappamista! Mahdollisimman paljon tuhoa! Hiton Rocky, miksi paljastit kaiken? Ei mutta hetkinen sanoi Putkinen. Against NWO ei väittänyt tehneensä tarkkaa käännöstä, vaan: "suurin piirtein näin."

Mitä Rockefeller sitten kirjoitti muistelmissaan?

Some even believe we are part of a secret cabal working against the best interests of the United States, characterizing my family and me as 'internationalists' and of conspiring with others around the world to build a more integrated global political and economic structure--one world, if you will. If that's the charge, I stand guilty, and I am proud of it.


Memoirs, David Rockefeller, 2002.

Kansainvälisyyden korostamista, välittämättä Yhdysvaltojen intresseistä. Yhtenäinen globaali poliittinen ja taloudellinen järjestelmä. Yksi maailma. Pelottavaa materiaalia.

Huh mikä helpotus. Minä pelkäsin, että Rockefeller on unohtanut käyttää Illuminatin koodikieltä. Vain vannoutunut salaliittoteoreetikko osaa tulkita tuon lainauksen sen Aidolla ja Todellisella merkityksellä.

Rockefeller rakentaa yhtenäistä maailmaa politiikan ja talouden kautta.

NWO rakentaa yhtenäistä maailmaa salamurhilla, terrorilla ja bioaseilla.

Joten Rockefeller on osa NWO:ta.

2 comments:

Tomi said...

Suomennos ja alkuperäinenhän ovat kuin yksi yhteen.
Hyvä propagandakeino on väittää kääntänensä jonkun hengentuotteita vaikka keksiikin koko moskan itse.
Voi laittaa inhoamansa/kunnioittamnsa henkilö suuhun mitä tahansa.

AaJii said...

Mitä ne puhuu uusita väestönvähennysviruksista? Eikös Sikainfluenssan tai viimeistään sitä vastaan tarkoitetun rokotteen pitänyt tappaa suunnilleen kaikki?