26.9.10

WTC-tornien tuhon syy löytynyt

9/11-iskujen muistopäivänä salaliittoteorioiden aktiivisuus nousi keskustelupalstoilla. Yhdeksän vuoden aikana olen sentään oppinut jäämään sivustaseuraajaksi. Melkein aina. Tyydyn onneksi seuraamaan tarpeeksi usein miten salaliittoteoreetikot rakentavat selityksiä kyseisen päivän tapahtumille. Vain yhtenä esimerkkinä teorioiden vaihtelevuudesta olkoon WTC-torneihin dramaattisella tavalla törmänneet lentokoneet.

WTC-torneihin ei törmännyt matkustajalentokoneita, vaan ne lisättiin televisiolähetyksiin. Uutiskanavat näyttivät vain tietokone-efektejä.


Entäs ne harrastelijoiden videokameroille otetut pätkät useammasta eri kuvakulmasta? Entäs ne lukemattomat silminnäkijät, jotka kertovat nähneensä matkustajakoneiden törmäävän torneihin?

WTC-torneihin ei törmännyt matkustajalentokoneita, vaan ohjuksia jotka oli varustettu hologrammiprojektoreilla. Siksi se näytti aivan kuin lentokone olisi törmännyt torneihin.


Miten ihmeessä sellainen teknologia toimisi? Mitä tapahtui alkuperäisille matkustajakoneille ja niiden matkustajille?

No okei. WTC-torneihin törmäsi matkustajalentokoneita, mutta ne olivat kauko-ohjattuja.


Nyt jumalalauta!

Ja niin edelleen, aina sitä lähes realistista skenaariota kohti, jossa USA:n turvallisuuspalvelu ja tiedustelupalvelu mokasi katastrofaalisesti (tai oikein virallisen käskyn voimin). Totuuslaisten liikkeen sisällä nämä erikoisimmat väittämät tulkitaan joko vakavasti otettavina skenaarioina, tai sitten Hallituksen palkkaamien misinformation-agenttien tekosina, joilla pyritään tekemään totuusliike sirkukseksi.


Viime vuosina on sentään noussut esiin jotain uutta materiaalia. WTC-tornien raunioista on löytynyt jotain parempaa kuin savuava ase salaliitosta. Sieltä löytyi ladattu ase. Ei pelkästään teräksen sulattamiseen tarkoitettua termiittiä, vaan ihan nano-termiittiä. Oikein tieteellisen tutkimuksen varmentamana löytönä.Termiitti ei ole räjähde, mutta sillä voitaisiin heikentää teräsrakenteita.

Kuinka paljon sitä olisi tarvinnut asentaa WTC-torneihin? Paljon.

Olisiko tiedemiesten löytö voinut olla jotain muuta kuin salaperäistä nanotermiittiä? Ehkä.

Tehtiinkö tieteellinen tutkintatyö asiallisesti? Noh, vaivaudun lukemaan tähän liittyviä tekstejä ihan ajatuksen kanssa. Vaikka paperin julkaissut julkaisu ei näytä kovin lupaavalta.

Jatkuu sitten joskus...

2 comments:

Dom de Lidom said...

Minua on monen muun tavoin ihmetyttänyt jo pitkään se, että jos USA:n hallitus lavasti kaiken WTC-iskuihin liittyvän, miksi sama hallitus ei kuitenkaan kyennyt lavastamaan joukkotuhoaseita Irakiin. Sehän olisi ollut huomattavasti helpompaa.

Kristitty evolutionisti Darwin said...

"miksi sama hallitus ei kuitenkaan kyennyt lavastamaan joukkotuhoaseita Irakiin"

Koska ainoat lavastamiseen kykenevät kaverit olivat tekemässä peltokuvioita Englannin kuninkaallisten pyynnöstä. Kaikkeen löytyy ihan looginen vastaus, kun vähän viittii funtsata.