11.9.10

Hologrammiteknologian tarkastelua

Olen tehnyt X-Balance tasapainorannekkeen tasapainotestin pari kertaa. Ei mitään hämmästyttävää vaikutusta. Eikä edes toisella henkilöllä tehty tasapainotesti tuottanut mitään radikaalia muutosta notkeuteen tai tasapainoon.

Halusin nähdä minkälainen hologrammitarra on lätkäisty näihin tasapainorannekkeisiin.Kaivoin pyöreän hologrammin irti saksilla. Kirurgisella tarkkuudella!Operaatio eteni keskivaiheille. Päällä oleva läpinäkyvä 2 mm vahva kalvo lähtee helposti irti. Välissä oleva hologrammitarra on lähes yhtä paksu kuin tavallinen teippi. Tai muovikassi.Tämä tarra riittää ohjelmoimaan ihmiskehon lihakset ja jänteet tavallista "energisemmiksi." Ainakin valmistajan väitteiden mukaan.Johtopäätös: Jos tuo onneton tarra aiheuttaa lumevaikutuksia suurempia muutoksia ihmiskehossa, niin lupaan ryömiä elefantin rektaaliin.

8 comments:

Tomi said...

Non niin, nyt joku todistamaan, että k.o. tarralla on muutakin kuin lumevaikutusta.

Norsun rektaaliin ryömimisestä tulisi varmmaan mahtava video.

Paholaisen Asianajaja said...

http://www.manafont.org/rnd/004/1281428390541.jpg

Se ei näytä kovin kivalta hommalta. Mutta lupaan etsiä jostain elefantin tätä temppua varten.

Pauliina said...

http://failblog.files.wordpress.com/2008/12/fail-owned-elephant-slide-f.jpg

Syöttöputki on jo valmiina ja testiryömiä matkalla tarkastamaan turvallisuutta.

Sähis said...

Arvostusta PA uhrautuneisuudestasi. Tuon rannekkeen ostokuluja et varmaankaan tule saamaan takaisin. Toivottavasti blogille tulee satunnaisia rannekkesta kiinnostuneita tutkimaan aihetta, ja näkee tämän ruumiinavauksen.

Vaikkakin löydetyt ominaisuudet oli helposti nojatuolista ennustettavissa, on rannekkeen mollaaminen nyt lievästi oikeutetumpaa, koska ranneke sai mahdollisuuden tälläkin blogilla hämmästyttää sisällöllään.

Paholaisen Asianajaja said...

Tuon rannekkeen ostokuluja et varmaankaan tule saamaan takaisin.

Pappa sanoi, että rahat laitetaan viinaan, naisiin ja loput turhuuteen. Viina ei kiinnosta ja naisia saan ilmaiseksi, niin riittää rahaa näihin huuhaajuttuihin.

Tuomo "Squirrel" Hämäläinen said...

Minulle jäi nyt vähän auki tämän jutun pointti. Ei kai pieni massa ja pieni ainemäärä itsessään ole todiste?

No, näkipä nyt sen että paljoa materiaalia tuossa ei ole. On hologrammi ja se, millä se kiinnitetään käteen.

Onko tämä muuten jonkinlainen teknomagian muoto? Yleensä vaihtoehtotuotteet perustuu luonnollisuuteen. Tässä on hologrammia ja muovia. Ne liittyy mielikuvissa vahvasti teknologiaan.

Luulisi että valtaosa normaaleista vaihtoehtohoitojen käyttäjistä vieroksuisi. Kenties uusi ennen huomaamaton lypsämiskohde? Eli takana harvinaisen ovelaa liikevainua..

Joskus vituttaa että ei itse keksi tälläisiä. Loppus rahahuolet.

Anonymous said...

Kurre hei, tässä sulle idea
http://www.wowhead.com/item=27976
Tosin tuota haavojen parannusta täytyy ehkä vähän viilata lievempään muotoon kun kaikki ei (valitettavasti) toimi IRL niinkun World of Warcraftissa.

Sähis said...

Tuomo:Minulle jäi nyt vähän auki tämän jutun pointti. Ei kai pieni massa ja pieni ainemäärä itsessään ole todiste?

Pieni koko ei tosiaan ole itsessään todiste. Kaiken sen luvatun ihmeellisyyden puute taas on. Kuten itsekin ylläolevan jatkeessa viittasit, luvataan rannekkeelle luonnonmukaista huipputeknologiaa (tai magiaa). Huuhaanavauksessa ei löytynyt jälkeäkään luonnollisuudesta eikä teknologiasta (tai magiasta). Jos yksinkertaisesti katsomme asiaa väärin voi maahantuoja tai vastaava varmasti opastaa meitä. Muuten tässä ei pitäisi olla mitään epäselvää, jos joskus jollekin oli.

Tuosta teknologia sanan ihannoinnista luonnollisuuden suosijoiden parissa olen yhtä ymmälläni kuin sinäkin. Viime aikoina sama asia on särähtänyt korvaani televisiossa tulevissa kosmetiikkatuotteiden mainoksissa, missä korostetaan kilvan luonnollisuutta ja tuotteen tieteellisesti kehitetystä. Mistä kumpikaan ei tarkoita mitään uutta niille tuotteille. Luonto on inspiroinut niistä synteettisistäkin lähes kaikki ja kaikki niistä on aina kehitetty testaamalla. Tämä mielikuvamarkkinointi on jo valitettavan hyvin markkinointiväellä hallussa, että siinä mielessä heräät myöhässä.

Vaihtoehtohoitojen käyttäjillä (ehkä epäreilu yleistys)tässä lienee markkinoinnin mentävä aukko, mutta itselläni ei moraali sallisi tuolle tielle lähtemistä. Ainakin näistä asioista huutelu muuttuisi aika tekopyhäksi touhuksi.