22.9.10

Älä kysy, älä kerro

Yhdysvaltain senaatissa äänestettiin Don't Ask, Don't Tell-lain kumoamisesta. Jos 60 tai useampi senaattori uskaltaisi äänestää homoseksuaalisten sotilaiden palveluskelpoisuuden puolesta, niin armeija olisi muutosten edessä. Israelin ja Iso-Britannian tapaan Yhdysvaltojen puolustusvoimat toimisivat - kuten rationaaliset ihmiset ovat huomanneet - samalla tavalla. Oli riveissä heteroja tai homoseksuaaleja jotka eivät teeskentele olevansa heteroja. Kaikki nämä vuoden Yhdysvaltojen armeijan kaapissa on palvellut ei-heteroita. Dont' Ask, Don't Tell tuli voimaan 1993. Siitä lähtien n. 13 000 sotilasta on vapautettu palveluksesta seksuaalisen suuntautumisen takia.

Äänet jakaantuivat kuitenkin 56-43, joten laki jäi vielä voimaan. Vaikka ovelat demokraatit kiinnittivät äänestykseen vielä sotilaiden palkkalisäyksen, jotta patriootitkin voisivat keksiä jonkin tekosyyn lain kumoamisen puolesta. Mutta ei.

7 comments:

Tuomo "Squirrel" Hämäläinen said...

Vain heteroseksuaalit saavat kokea piinaavaa runtua, riskeerata elämänsä ja kuolla vihulaisen luodista.

Minä juuri EN halua näitä oikeuksia. Heteroseksuaaleja miehiä taas vainotaan. Oikeudeksi sanovat.

Parannusta tähän asiaan heti. Homojenkin täytyy kuolla! Niillä ei ole edes lapsia.

Tomi said...

Tuomo on oikeassa ei kuoleminen harvinaisen julmalla tavalla saa olla heteroiden yksinoikeus.
Kyllä homoillakin täytyy olla k.o. iloon oikeus ja naisilla myös.

Dom de Lidom said...

Onpa teillä kummallista vihapuhetta. Oletteko homofooobisia tai naisvihamielisiä! Vai naisetkin armeijaan?

Esimerkiksi Suomessa vain miehiin kohdistuva asevelvollisuus ei ex-tasa-arvoministeri Wallinin mukaan ole ollenkaan relevantti tasa-arvokysymys. Pojat, täyttäkääpä velvollisuutenne ja puolustakaa tasa-arvoa: lopettakaa ruikutus ja menkää armeijaan niin kuin mies!

:)

Simo Hovari (oli pakko laittaa) said...

"vain miehiin kohdistuva asevelvollisuus ei ex-tasa-arvoministeri Wallinin mukaan ole ollenkaan relevantti tasa-arvokysymys"

Ei se kuule olekaan tasa-arvokysymys, vaan pyhä velvollisuus(tm), johon isoisiemme veriuhri(tm) velvoittaa kaikki muut paitsi heikoimmat kansalaiset, kuten hippinahjukset, naiset ja jehovat.

Sitä paitsi, armeijahan on vain harmitonta poikain leikkiä. Nykyään sen kestää jopa naisetkin, joten ei ole mitään syytä kieltää ihmisiltä tätä kuuden kuukauden hupileiriä.

Dom de Lidom said...

Ei Simo siihen tarvi sotkea mitään esi-isien veriuhreja edes, vaan kyse on tasa-arvosta. Siis siinä, että naiset voivat halutessaan osallistua ja miesten on pakko.

Joten lopettakaa ruikutus ja olkaa niinku miähet! :) Vai vastustatteko tasa-arvoa?

Simo Hovari (ei sukua) said...

"Vai vastustatteko tasa-arvoa?"

Feministit ja muut hihhuliryhmät vaativat aina, että juuri heidän määritelmänsä asioiden merkityksestä pitää hyväksyä ainoana oikeana. Femakoiden tasa-arvoon voi siis sisältyä vain miehiä koskeva asevelvollisuus, kun kaikki muu pitää jakaa jokseenkin tasapuolisesti. Tilanteesta voi syyttää vain munattomia miehiä, jotka ovat antaneet naisten kidnapata tasa-arvokysymyksen.

Onneksi eduskunnasta löytyy ainakin yksi kansanedustaja, joka on tajunnut epäsuhdan tasa-arvoasioissa ja yrittänyt nostaa kissaa pöydälle. Minun ääneni menee hänelle.

Tuomo "Squirrel" Hämäläinen said...

Ei tässä sorreta kenenkään oikeuksia. Jos minun vaimoni olisi mies, hän ihan tasa -arvoisesti menisi armeijaan.