23.9.10

Varoitus superbakteerista

Helsingin sanomat ilmoittaa superbakteerien vääjäämättömästä lähestymisestä. Tutkijat ovat havainneet pöpöjä Euroopassa:

Lokkien ulosteista on löytynyt merkkejä antibiooteille vastustuskykyisistä bakteereista. Löytö lisää huolia siitä, että hankalasti hoidettavat infektiot voisivat levitä lintujen mukana.


Kansalainen, lopeta lokkien ulosteiden syöminen. Se ei ole enää turvallista.

6 comments:

Tomi said...

Tämä on hirvittävä uutinen, ne mustavalkoiset limaklöntit ovat herkkuani.

Paholaisen Asianajaja said...

Terveysviranomaiset suosittelevat myös rajoittamaan lokkien kanssa käytyä lajipuoliyhteyttä vain sellaisiin lokkeihin, jotka on testattu turvallisiksi.

Tuomo "Squirrel" Hämäläinen said...

Ei ne bakut siihen paskaan jää. Ne imeytyy maahan veden mukana ja monistuvat, pirulaiset.

Mullanpurenta taas on minun lempiharrastuksiani. Ei toki yhtä rakas kuin koiranpaskojen syöminen.

Himokakkija said...

TV-sarja Housessa lokinpaskan bakteerit siirtyivät ilmateitse ihmiseen. Tämä miespolo käytti lokinpaskaa hamppukasvien lannoittamiseen, joten hän varmaan sai mitä ansaitsi. Kaikkea sitä telkkarista oppiikin.

Koiranpaskan syöminen lienee vielä turvallista?

Anonymous said...

Saimme anoppilasta luumuja joita söin pari litraa pienistä pintaepäpuhtauksista huolimatta. Viimeisten luumujen joukosta löytyikin syy näihin pieniin epäpuhtauksiin: aivan perus musta/valkoista linnunpaskaa. Kuvotti vähän eikä luumut enää maistuneet.

Kuitenkin vielä elossa.

MrrKAT said...

Sukulainen kävi Ausseissa kaupungissa, josta oli ensimmäisenä löydetty tappava Hendra-virus. Hän käveli illalla rannalla ja ihmetteli kun kaikki häipyi pimeän tultua ja jäi yksin. Kohta alkoi ympärillä lennellä suuria lepakoita..

Virus tappoi ensin hevoset ja sitten hevoshoitajia. Lepakot oli ilmeisesti kakkineet juoma-astiaan. Jos tipahtaa paidalle, ei ehkä kannata kädellä sitä pyyhkiä just ennen iltaruokailua..