12.2.12

Katse taivaalle, Nibirun kuut lurkkivat

Nibirun paluu -blogissa huomautetaan, että lähestyvän planeetan havaitseminen tulee entistä helpommaksi. Nyt jopa Nibirun kuut ovat nähtävissä oikealla hetkellä. Kunhan kohdentaa kameransa Aurinkoa kohti, eikä välitä linssiheijastuksista. Poleshifting -sivustolle on koottu lisää kistattomia todisteita planeetasta, joka ei valitettavasti näy paljain silmin täältä Suomesta päin katsottuna. Sinällään harmillista, sillä kyseiset objektit ovat niin selkeästi nähtävissä lontoolaisen Nibiru-fanin kuvaamassa videossa.
Eikä siinäkään vielä kaikki. Etelämantereen nettikamera on paljastunut Nibirun. Nimimerkki gilib168able havaitsi jotakin selittämättömän outoa Antarktiksen kameroissa. Huolimaton paljastus salaliittolaisilta, vai olisiko oudolle havainnolle mahdollisesti ei-nibirulainen selitys? Siinäpä arvoitus valppaille mielille. Tämä ei kuitenkaan ole kolmen nikotiinilaastarin veroinen arvoitus, joten sen ratkaiseminen onnistunee kaikilta lukijoiltani.Asiaan liittyen, suosittelen katsomaan Melancholia -elokuvan. Siinä on vahva, hillitty, tunteellinen kuvaus maailmanlopusta. Heti alussa tehdään selväksi, ettei tulossa ole onnellinen loppu, joten kaikki kohtaukset ovat täynnä epätoivoa. Vaikka elokuvan kaikki hahmot eivät sitä vielä tiedosta. Maailmanlopulla rietostelun sijaan elokuva näyttää miten ihminen reagoi lopun edessä.

6 comments:

Maria said...

Mulle tulee just tästä planeettahässäkästä mieleen Melancholia. :D

Tino Rossi said...

Jotenkin kaikesta järjettömyydestä järjettömintä on kyllä tämä. Kun miettii kuinka pieniä asioita vaikkapa kiikareilla näkee, niin tämmöisten mollukoiden näkyminen pitäisi olla itsestään selvää kaikille jotka jaksavat taivaalle katsoa. Vaan ei, jotenkin planeetta luiskahtelee piiloon ja näkyy vain googlaamalla.

Anonymous said...

Ja pelkurin askel käy kohti hevostallia...

Ana said...

Melancholia pitää katsoa nimenomaan isolta kankaalta, dvd tapaa mittasuhteet (siis emotionaaliset mittasuhteet, huom).

Ana said...

Tappppaaaa, ei 'tapaa'....

Ihmeellistä? said...

Wiki väitti, että etelässä kasvavasta kuusta valaistuu toinen puoli kuin pohjoisesta katsoen.

Siis kun kuu täällä pohjolassa valehtelee, se muka etelässä puhuisi totta? Eihän se niin voi olla. Alkeellinen logiikka tuon kumoaa. Ei asia voi olla samaan aikaan tosi tai epätosi.