20.2.12

Whitney Houstonin kuolema oli varoitus

Jumala puhuttelee kansoja piilotetun numerologian kautta. Tämän tietää profeetta William Tapley. Hänellä on tyrkillä ilmaisia kirjoja maailmalopun profetoimisesta. Tapley on aikaisemmin paljastanut mm. Denverin lentokentän piilotettuja peniksiä.

Jos haluat kiduttaa itseäsi reilun kymmenen minuutin ajan, niin tarkista miten Tapley tulkitsee Whitney Houstonin kuoleman. Numerologia kertoo aivan selkeästi, että Jumala otti Houstonin juuri tietyllä hetkellä varoitukseksi Yhdysvalloille.Tapley siteeraa profetiansa tueksi mm. Danielin kirjaa Vanhasta testamentista. Kuten aina profetoinnissa, niin myös Tapleyn päässä käytetään eri jakeiden sekamelskaa vatkattuna kielikuvien villiin tulkitsemiseen. Kaikilla vuosisadoilla ajankohtaisia profetioita tarjonneet jakeet tarjoavat vuonna 2012 tulkintoja presidentti Obamasta. Koska kielikuvat ovat kaikille profeetoille avoimia, ovat ne aina ajankohtaisia. Olkoon Yhdysvaltojen presidentti kuka tahansa. Danielin kirjassa kerrotaan Persian kuninkaista (pohjoisessa ja etelässä), ennen niitä kohtia joita Tapley lainailee. Kuninkaat sotivat keskenään ja naittavat tyttärieen toisilleen. Tämän tosiasian ei anneta häiritä profetoimisessa.

Onhan Whitney Houstonin kuolemassa jotakin salaperäistä. Kirsi Ranto aavisti laulan kuoleman.

Rannon mukaan hän oli jo aiemmin huomioinut päivämäärän jossa toistuu ykköset ja kakkoset, mutta ei ollut ajatellut asiaa sen enempää. Houston kuoli 11.2.

- Yhtäkkiä jokainen pala viime päiviltä sai merkityksen: minä tunsin tämän, minä tiesin, että jotain on vinossa, jotain on tapahtumassa, kirjoittaa Ranto.


Oliko Ranto tuntemassa, että nimenomaan Whitney Houston oli enteellisten tunteiden kohde? Vai yhdistikö hän rajuimman tapahtuman sellaisesta päivämäärästä, josta löytyy ykkösiä ja kakkosia?

Kiitos vinkistä S. Heinoselle.

6 comments:

Ofelia said...

Heh, just äsken eksyin Iltalehden sivuille ja näin tuon Ranto-jutun. Mulle ei ihan auennut, miten Kirsi yhdisti tuntemuksen Houstoniin, tai itse asiassa koko juttu ei auennut... mutta saatiinpa taas uutinen aikaan! :D Ja koska Kirsi koki tunteensa nimenomaan AMMAN ASHRAMISSA niin toki niillä on merkitystä ja tarkoitusta! ;-)

PPa said...

Ennen kuin hankin kotiini nettiyhteyden, elelin siinä hartaassa uskossa, että ihmiskunta on ainakin osapuilleen ihan täysjärkistä. Vähintäänkin uskoin, että heillä, joilla remmi pahimmin luistaa, on yhteiskunnan puolesta turvallinen virikkeellinen elinympäristö.

Suomukset ovat pudonneet silmiltäni ja olen pumpulisen turvallisesta lapsen- ja aikuisenuskostani pudonnut karuun todellisuuteen iässä, jossa dementian pitäisi olla realismia pahempi uhka.

Että vielä tämäkin sivusto piti laittaa ihan kirjamerkkeihin. Ja kun magneettimediaakin on jo tullut luetuksi. Sitäkin kuulemma lueskelee kolmisensataa tuhatta ihmistä. Paluuta ei ole.

Hyllyssäni on muiden hyvien kirjojen ohella G H von Wrightin Logiikka ja humanismi. Uskoni ihmisten logiikkaan varisee kuin syksyn lehdet näitä juttuja lukiessani ja sitä myöten alan epäillä yleisen humanisminkin järkevyyttä.

Anonymous said...

Drugs are bad, m'kay.

Sähis said...
This comment has been removed by the author.
Sähis said...

Tuo on kamalan surullista, että Rannon tasoinen ilo silmälle osoittaa jo useatta kertaa, ettei hänenkään laaksossaan ole montaa muumia jäljellä.

Jim van Beam said...

Se on kuulkas 21.2.2012. Taas on päivämäärässä ykkösiä ja kakkosia. Mitähän kamalaa nyt on tapapahtunut. Täytyypä tarkistaa mediasta...

No voi helvetti sentään!
http://www.iltalehti.fi/viihde/2012022115233321_vi.shtml