20.2.12

Periaatteet ennen nälkäisten ruokkimista

Wisconsinin katolinen ruokapalvelu jakaa ravintoa köyhille. Ravintoa järjestö saa mm. lahjoituksina. Uskonnollinen palvelu ei kuitenkaan tarjoile sikaa säkissä. Se todellakin kurkistaa lahjahevosen suuhun. Planned Parenthood lahjoitti katoliselle Paul's Pantry avustusjärjestölle ruokapaketteja. Se tarjoilee aina nälkäisille ilmaista ruokaa. Mutta Paul's Pantry näki mikä järjestö oli lahjoittamassa heille ruokaa. Planned Parenthood antaa valistusta sukupuoliasioissa, jakelee kondomeja & ehkäisypillereitä nuorille, ja kaikkein pahimpana syntinä, järjestää halukkaille naisille abortteja. Siksi ruokalahjoitusta ei otettu vastaan.

Paul's Pantry ilmoitti, etteivät he ottaisi vastaan lahjoituksia. Sen sijaan se lähetettiin Pelastusarmeijalle. Kaikki hyvin kunhan katolisen järjestön nälkäiset eivät joudu syömään moraalisesti arveluttavaa ruokaa.

3 comments:

Tomi said...

Varsinkin abortti on erittäin tuomittavaa katolisessa dogmissa, lähes murhaan verrattava.
Joten on luonnollista, että katoliset eivät halua olla missään tekemisissä aborttia tukevan järjestön kanssa.
Joten kieltäytyminen on loogista.

Tietenkään tämä loogisuus ei poista sitä faktaa, että katolisten aborttikanta on ihan mielipuolinen.

Tomi said...

Katolisista vielä, että he ovart hyvin johdonmukaisia elämän puolustamisessaan.
He vastustavat, aborttia, eutan asiaa ja kuolemantuomioita, missään katolisessa maassa ei ole kuolemantuomiota.

Evankeliset kristityt (nämä pohjautuvat usein Calvinin oppeihin) ovat kaksinaamaisempia, he vastustavat abortteja henkeen ja vereen, mutta usein kannattavat voimakkaasti kuolemantuomioita.

Tasapuolisuuden nimissä voidaan sanoa, että me liberaalit ateistit toimimme päinvastoin vastustamme kuolemantuomioita ja kannatamme vapaata aborttioikeutta.

Anonymous said...

Tomille; olen liberaali ateisti ja ihan oikeasti olen sitä mieltä että joissain tapauksissa kuolemantuomio on sekä ansaittu, yhteiskunnallisesti oikeudenmukaisin ja samalla humaanein ratkaisu tuomitun kannalta(vrt. elinikäinen pakkolaitos).

Toki siinä helposti mennään siihen kaltevaan pintaan että jos tästä niin sitten tästäkin jne. mutta periaatteellisella tasolla en näe esm. Saddamin hirttämistä mitenkään ongelmallisena.