17.9.08

Vihdoinkin odotus tulee loppumaan

Vuosisatoja jatkunut odotus on tulossa päätökseen. Vihdoinkin avaruusolennot näyttäytyvät muuallakin kuin rakeisissa videoissa ja epätarkoissa valokuvissa. Kaikki päättyy 14.10.2008, kun avaruusolennot päättävät piiloutumisen. Varma tieto asiasta saatiin luotettavista lähteistä. Mikä voisi olla luotettavampaa kuin yhteneväiset telepatialähetykset?

Paranormaaliblogi paljastaa mistä on kyse. He ovat myös kääntäneet tärkeän viestin suomenkielelle.

Kyseinen päivä näyttäisi olevan tiistai, ja samana päivä käyn katsomassa Max Payne-elokuvan ennakkonäytöksen. En aio perua elokuvailtaa edes näin tärkeän asian takia.

3 comments:

Anonymous said...

Ja on se kumma kun näitä ufoja kuvailevat ihmiset eivät koskaan kykene käyttämään sitä kaikissa kameroissa olevaa 10x zoomia..

Paholaisen Asianajaja said...

Lueskelin noita Paranormaali-blogin kommentteja. UFO-kultilla on jo valmiina vanha tekosyy, kun jättiläismäinen avaruusalus ei ilmestykään. Ihmiset eivät halunneet ja uskoneet tarpeeksi avaruusolioihin, joten He päättivät jättää vierailun toiseen kertaan.

"Suurin opetus tässä ilmestymisessä on mielestäni tässä se, että emme ole yksin. Kuten viestissä sanotaan, niin tämä ei ole vierailu persoonana, vaan pelkästään “näytös”. Meidän pitää ihmisinä itse tehdä tämä työ, mutta mahdollisesti meitä tullaan auttamaan tämän tapauksen jälkeen…"


- Wespa

Ja kun Wespalta kysytään, "entäs jos mitään ei tapahdu?"


"Opetus on silloin se, että emme ole vielä globaalisti valmiina avaruusolentojen tuloon. Liikaa pelkoa jne. Mielestäni olemme kuitenkin valmiina tähän ja luotan, että suurin osa tahtoo tämän tapahtuvan."


- Wespa

Roope kasvi said...

Hienoa, tulee mieleen Psi-ilmiöiden "ujous" kameran edessä :D