13.9.08

Most Haunted ja keikkuvat pöydät

Näin lauantaisin SubTv esittää brittiläistä Most Haunted-sarjaa. Siinä kierrellään vanhoissa taloissa ja ihmetellään narinaa ja pauketta pimeässä. Asiantunteva meedio ottaa yhteyttä henkioppaaseen, ja saa kuin saakin sieltä informaatiota jonka kuka tahansa voisi ottaa selville ennen kartanoon/linnaan menoa. Meedio osaa jopa sanoa henkilolentojen etunimiä, siitäkin huolimatta, että linnan huoneet on nimetty entisten asukkaiden mukaan. Esim. tämän kertaisessa jaksossa meedio ilmoitti, että huoneessa on Norman nimisen miehen henki. Seuraavaksi mentiin huoneeseen, jonka nimi on Norman's room. Kaikkien huoneiden nimet on luettavissa kyseisen linnan esitteestä. Samaisessa esitteessä kerrotaan myös kaikki se tieto jota tuli meedion suusta, eli meedio oli oikeassa!

Ohjelman loppupuolella keräännyttiin pienen pöydän ääreen, joka alkoikin heilua ja kohosi ilmaan. Levitaatio tosin sattui tapahtumaan silloin kun kamera ei kuvannut kunnolla. Pieni nousu tapahtui vielä kerran, vaikka yksi henkilö piti sormiaan pöydän päällä ja peukaloja sen alla. Hmmmm.

Tässä näytä siitä miten pöytä saadaan heilumaan, jos aaveet eivät ole yhteistyöhaluisia. Katsokaa miten ohjelman juontaja Yvette Fielding käsittelee pöytää (istuu vasemmalla).

1 comment:

Roope Kasvi said...

Tässä vielä taustatietoa sarjan meedion mokauksista:

http://tinyurl.com/a9cxz

Vaikka eihän nyt kukaan oikeasti kuvittele meedioiden olevan mitään muuta kuin satuolentoja. Paitsi että kyllä vaan kuvittelee :(