17.9.08

Sana sunnuntaille: Sukupuolineutraali

Me kaikki tiedämme, että homomafia aikoo käännyttää koko ihmiskunnan epäheteroksi. Nyt on nähtävissä varoittava esimerkki siitä, kuinka "gay-agenda" tuhoaa perheitä ja tuottaa surua.

Avioliittolomakkeisiin tehty muutos estää laillisen avioliiton.

Rachel Bird ja Gideon Codding ovat menneet kirkossa naimisiin, mutta osavaltion silmissä he eivät ole naimisissa. Syynä päivitetyt lomakkeet. Kaliforniassa hyväksyttiin samaa sukupuolta olevien avioliitot, joten avioliittolomakkeisiin laitettiin osapuoli A ja osapuoli B. Niiden tieltä pyyhittiin armotta morsian ja sulhanen. Lomakkeesta tehtiin siis sukupuolineutraali. Kukaan ei kuitenkaan ajatellut mitä seuraamuksia näin radikaalilla teolla on.

Rachel ja Gideon eivät voi hyväksiä lomaketta, jos siinä ei seiso perinteiset sanat. Jos paperissa ei lue morsian ja sulhanen, niin miten he voivat tietää olevansa naimisissa? Sukupuolineutraali lähestymistapa voi aiheuttaa sekaannusta, eli Gideon voi luulla olevansa nainen tai Rachel voi luulla olevansa mies.

Syntymälomakkeissa tiedustellaan vain "vanhempien" nimiä. Ketään ei kiinnosta ovatko vanhemmat äiti ja isä. Näin homomafia on onnistunut jopa tuhoamaan äiteyden ja isyyden maailmasta.

Myös seuraava askel on selvästi nähtävissä näissä sukupuolineutraaleissa lomakkeissa. Osapuoli A tai B kun ei kerro meille onko kyseinen osapuoli ihminen vai sika!

4 comments:

Etsijä said...

Pystyisitkö Juha muuten mitenkään säätämään blogiasi niin, että kirjoitustesi sisältämät linkit avautuisivat uusiin ikkunoihin/välilehtiin, eivät blogivälilehteen? Kun viljelet paljon mielenkiintoisia linkkejä jutuissasi, niin ne olisi kätevä klikkailla suoraan auki omiin välilehtiinsä, eikä oikean hiirinapin kautta kuten nyt.

Tämä siis vain, jos homma olisi mitenkään helposti tässä blogisoftassa säädettävissä...

Paholaisen Asianajaja said...

Olen klikannut linkkiä oikealla napilla ja valinnut "Avaa uudessa välilehdessä." En tiedä voiko asiaan vaikuttaa bloggerin koodeilla. Tietäisikö joku muu?

Anonymous said...

Nuo homo-agendasta varoittelevat ovat selvästi itse kaappihomoja. Tuntuvat ajattelevan, että jos ihmisille kerrotaan että homoillakin voi, ei kukaan enää halua naista. Vain itsensä kieltävä homomies voisi ajatella näin.

neitukainen said...

Kannattaa lukea Ralf Königin Lysistrate.