11.9.08

Kysymys homeopaateille

Näyttöön perustuva hoito-blogissa esitetään hyvä kysymys homeopaateille:

Miksei homeopaattisia valmisteita suositella otettavaksi laajakirjoisesti ja ennaltaehkäisevästi. Jos homeopatialla ei ole sivuvaikutuksia, sillä on positiivisia epäspesifisiä vaikutuksia ja se stimuloi ihmisen omia tervehtymismekanismeja, eikö homeopaattisia valmisteita kannattaisi silloin käyttää kaikkia koko ajan?


Homeopaattien mukaan vesimolekyyli kykenee varastoimaan informaatiota (linkki Wiki4CAM:iin). Yksinkertainen ravistus hoitaa sen tallentamisen, joten tavallinen kraanavesi sisältää runsaasti kehoa stimuloivaa informaatiota. Tavallaan me kaikki otamme homeopaattisia valmisteita aina kun juomme vettä.

4 comments:

man said...

Ottaen huomioon että ihmiskeho on suureksi osaksi vettä olemme homeopaattisilla valmisteilla kyllästettyjä.

Paholaisen Asianajaja said...

Joo, mutta ihmistä pitää ravistella ja tömäyttää, jotta potensointi tapahtuu.

Vaiheinen said...

Hmm... mielenkiintoista. Voisiko siis järjestää esimerkiksi homeopaattisi hyppimiskursseja, joissa ravistellaan ja tömäytellään kunnolla esimerkiksi benji-köyden päässä? Tällöinhän syntyisi sellainen itsehomeopatinen efekti ja parantuisimme kerralla kaikesta?

Tosin epäilen vahvasti, että esimerkiksi nyrkkeilijät eivät ole sen terveempiä kuin muutkaan ihmiset, vaikka tömäytyksiä tiettävästi tulee. Kenties jopa päinvastoin.

MrKAT said...

Liikuntahan tekee hyvää aina..
kunhan ei ole endokardiittia..