22.9.08

Katie Holmes ja Anonyymit

All my son's niminen näytelmä alkoi pyöriä New Yorkissa. Sen pääosassa näyttelee Katie Holmes. Ensi-iltaan jonottavien viereen ilmestyi parisen tusinaa anonyymiä. Kylteissä luki mm. "Skientologia tappaa" ja "Vapauttakaa Katie." Paikalle ilmestyi myös itse Tom Cruise, mutta hänet kuskattiin paikalle autolla. Tom ei lentänyt paikalle.

Useat lehdet uutisoivat (jopa arvoisa Entertainment Online) pienestä protestista ja jälleen kerran skientologit joutuvat selittämään etteivät he ole mikään aivopesua ja huijauksia harjoittava kultti.

Ennen anonyyminen kokoontumista teatterin eteen ilmestyivät valppaat skientologi-agentit jakamaan varoittavaa materiaalia anonyymien rikoksista.

Mutta skientologit eivät enää harrasta Fair Gamea, eli ahdistele kriitikoitaan. Kannattaa muistaa, että itse L. Ron Hubbardin mukaan ihmisiä voi hallita vain valehtelemalla heille.

Los Angelesissa aletaan valittamaan siitä miten L. Ron Hubbard Way pidetään tukossa. Asukkaat eivät pääse kotiinsa, tai vieraat eivät pääse vierailulle, sillä skientologit ovat sulkeneet tiet yli satana päivänä vuodessa. Skientologit estävät pysäköinnit ja matkustamisen julkisella kadulla. Jne.

No comments: