23.9.08

Sotataidon maailmassa

World of Warcraftia on väännetty melkein jokaisena iltana useampi tunti. Tahkoamisen tuloksena ainoa pelihahmoni Jerech on tasoa 38 ja vaatetuksessa on tavallista tasokkaampaa Robe of Poweria. Jalassa Defiler's bootsit jotka lisäävät juoksunopeutta. Vasta nyt olen päässyt sille tasolle, että erikoistaidoilla [tailoring & skinning] alkaa tienaamaan kultapaloja. Samaan aikaan aloittaneen kumppanin taso on jäänyt 24:n kohdalle. Tyttöystävän Blood Ef Hunter Tuuletar on tasolla 17. Lemmikkinä tietenkin musta susi, sillä se on niin söpö. Eli ehkä minulla on syytä ottaa vähän rennommin. Suunnitelman mukaan nostan yhden hahmon max tasoille, ja vasta sitten mietin mitä kaikkea muuta voi pelimaailmassa tehdä. Yhden huippuhahmon tienaamilla rahoilla kun voi sponsoroida heikommille hahmoille aina tilanteisiin sopivat varusteet. Tämän takia olen vielä välttänyt kaikkia luolastoja. Seikkailen niissä vasta tulevilla pelikerroilla, kunnon peliporukoilla. Edessä on kodikkaan killan löytäminen.

Sitten kun alan herkistymään ja pehmoilemaan, niin voin testata Alliancen hyviksiä.

Kirjahyllyyn on ilmestynyt WoW-peliopas ja tänään sain painotuoreen WoW Atlas-kirjan. Eihän karttakirjalla oikeasti tee mitään, mutta se näyttää niin hyvältä. Olemattoman maailman kartat eivät ole käytännöllisiä.

2 comments:

Sakari said...

Olehan varovainen, kaveri joutui pitämää välivuoden koulusta WoWinlankeamisen jälkeen. Itse olen peliaddikti, joten pidättäydyn suosiolla tekeleestä (ja odotan Fallout 3:a).

Elfie said...

Wolfie ei ole vain söpö. Sillä on myös suuri ja huvittava seisoo hölmöissä paikoissa persoonallisuus.