6.3.10

Ja taas, Double Trouble in Catholic Church

Katolisen kirkon tapa salailla pedofiilipappien tekosia on anteeksiantamatonta. Helmikuussa tapahtui tällaista. Saksan katolisissa sisäoppilaitoksissa paljastui vanhoja pedopappien tekosia. Pappeja kierrätettiin eri paikkoihin, jotta skandaali ei heti räjähtäisi käsiin. Nyt paljastui lisää. Paavin veljen johtamassa poikakoulussa on ollut tuhmia pappeja 60-luvulla. Entiset oppilaat ovat tulleet puhumaan hyväksikäytöstä. Kyseiset kaksi pappia ovat jo kuolleet. He saivat kuitenkin tuomioita "moraalittomista teoista." Toinen pappi oli linnassa kaksi vuotta, toinen 11 kuukautta.

Toinen paljastus tulee Hollannista. Katolisen kirkon koulut ovat olleet tutkinnan alaisina. Kulissien takaa löytyi lisää tuhmia pappeja.

60-luvulla Don Ruan luostarissa 11-vuotias Janne Geraets sai papin kouran housujensa sisään. Myöhemmin pappi kutsui pojan huoneeseensa, jotta voisi antaa pojan synnit anteeksi. Tietenkin Geraets meni sekaisin. Oliko hän tehnyt jotain väärää? Sama pappi sai antaa pojan syntejä anteeksi moneen kertaan. Geraets sanoo useamman papin olleen samanlainen.

Tutkimuksissa on tullut esiin tuttu taktiikka. Kirkko vain vaihteli pedofiilipappeja seurakunnasta toiseen. He saivat jatkaa lasten vikittelyä, kunhan papit katuivat ja rukoilivat parannusta. Hyväksikäyttöjä ei heti ilmoitettu poliisille.

Edit: 9.3.2010 Yle uutisoi asiasta.

2 comments:

Arhi Finnsanity said...

Kaiken törkeyden huippu oli nyt se, että Irlannin arkkipiispa voivotteli toimittajille kaksi viikkoa sitten vain sitä, että kirkon maine menee. Teräspallisia ja omantunnonvapaita kirkonmiehiä. Ei mitään empatian elkeitä. Missä ovat julkiset synnin tunnustukset, jonka luulisi olevan kirkon brändikikka?

Ötöpesän jengi said...

Olisikohan Isä Tucker ollut asialla?

http://www.apocalypsecartoons.com/fathertucker/fathertucker.html