9.3.10

Huuhaapoiminnat uutisista

T. Lindholm vinkkasi "pulloaaveiden" suuntaan. Nettihuutokaupassa voi huutaa itselleen vangittuja aaveita. Ihan oikea manaaja oli napannut aavetalossa leijailevia henkiä pulloihin. Kun rituaali suoritettiin loppuun katosivat myös kummitukset. Pullot laitettiin myyntiin vain siksi, että omistaja pelkästi niitä. Jos ne heittäisi menemään, niin aaveet palaisivat? Haluaako myyjä vain siirtää kirouksen jonkun toisen harteille? Törkeää!

Toisaalla Jeesus jatkaa tuttuja metkujaan. Viimeksi Hän kävi painamassa kasvonsa pitsakastikkeeseen. Nyt taivaallinen partasuu ilmestyi mallaspurkin korkkiin Walesissa. Uusateistit vapiskaa! Kotiäiti huomasi kasvot laittaessaan pojalle purtavaa. Ilmestys tapahtui parhaaseen mahdolliseen aikaan, sillä perheellä on ollut vaikeaa. Äiti selittää parhaiten:

"People might think I'm nuts, but I like to think it's Jesus looking out for us.

"We've had a tough couple of months; my mum's been really ill and it's comforting to think that if he is there, he's watching over us."

5 comments:

Tuomo "Squirrel" Hämäläinen said...

Tottakai haamut pullotetaan ja myydään kaupassa! Olen oppinut tämän korkean omakohtaisesti pelaamalla "Zelda: Ocarina of timea" jne... (Jos mieli ei ole avoinna, ei suunkaan pidä.)

Anonymous said...

Mikä ihmeen Jeesus? Ilmiselvä Lemmy Killmister tuo on.

AaJii said...

Pitää vissiin ruveta kurkkaamaan pilttipurkkien kannen sisäpintaa ennen kun heittää ne pois.

Vai liittyykö tämä siihen aaveiden pullottamiseen? Jos se Jeesus oli ollut vangittuna tuohon purkkiin ja siksi sen naamakuva oli siihen painunut?

Ötöpesän jengi said...

Mihin polttopulloja enää tarvitaan kun on haamupullojakin? Niitä kun kävisi viskomassa muutaman rikki vihamiehensä talon seinään!

Kiinnijäädessä ei tulisi tuhotyösyytettä, korkeintaan käräjähaaste kotirauhan rikkomisesta ja vahingonteosta. Poltergeistit sitten vain riehuisivat vainolaisen tyyssijassa valtoimenaan. Niitä ei voisi poliisi pidättää eikä tuomari tuomita. Kiistakumppanilla olisi sangen tukalat oltavat.

Sähis said...

Tuo että joku henkiä pulloissa on mielestäni aivan luonnollinen jatkumo pullovesille.

Ensin joku sanoi, että paljon vetoa niin saan myytyä vettä pullossa öljyä kalliimmalla. Pitkän naurun jälkeen joku sanoi, että paljon vetoa niin saan myytyä sen vielä kalliimmalla, kun laitan sinne vain puoli pulloa vettä tai sitten pelkän pyhän pihauksen.

Voi jeesus!