4.3.10

Teksasin talebanit

Vaihteeksi reilua ja avointa fundamentalismia Teksasista. Heillä on talebania tyylikkäämmät kotisivut. Heillä on väkevä missio. He hyökkäävät armotta syntiä* vastaan. Saanko esitellä henkisen sodankäynnin erikoisjoukot:

Repent Amarillo

He eivät vain protestoi syntiä vastaan. He valaisevat pimeyden herramme Kristuksen valolla. Syntisissä tapahtumissa on mukana Jumalan sotilaita, jotka saarnaavat suoraan Raamatusta. Sillä välin toiset sotilaat kirjoittavat muistiin autojen rekisterinumeroita, joiden avulla jäljitetään syntiset. Syntisten nimet ja yhteystiedot laitetaan nettiin. Sitten heidän työnantajiin otetaan yhteyttä. Potkuja ja sosiaalista eristäytymista syntisille!

Syntisiin tapahtumiin lukeutuvat mm. prideparaatit, aborttiklinikat, "Earth Day" palvonta, rintasyöpätapahtumat (jotta aborttien ja rintasyövän välisestä yhteydestä voi varoittaa naisia), demonien palvontaan perustuvat konsertit. Tietenkin myös väärät uskonnot, wiccat, pornokaupat ja strippausluolat saavat osansa Repent Amarillon toiminnasta.

Kiihkeiden kristittyjen toiminta nousi kuuluisuuteen Amarillon salaisen parinvaihtobileen paljastuksen myötä. Repent Amarillon sotilaat kävivät paljastamassa syntisen toiminnan. Kaupungin asukkaat eivät ole kovin halukkaita vastustamaan jeesussotilaiden toimintaa.

Toistaiseksi nämä intoa puhkuvat sotilaat eivät ole turvautuneet fyysiseen rankaisuun.

(* he määrittelevät mikä on syntiä)

1 comment:

Tuomo said...

Tarjoavat tuolla sivuillaan hyvän kohdekartan Amarillon visiitille. Sääli että ei riitä budjettia lähteä amerikan matkalle...