8.3.10

Linnun kakkaa kasvoihin

Aamulehti yllätti jälleen: Linnun kakka kevään kauneushoitohitti. Uutisen lähteenä on Oracin Respectful Insolence-blogi. Aiheena japanilaisten satakielten ulosteesta valmistettu kasvovoide.

Jotkut kylpylät tarjoavat tämän luonnollisen hoidon herkälle iholle. Eikä se maksa kuin päälle sata euroa. Kotona valmistettu versio tulisit tietenkin halvemmaksi. Kerää lokin ulosteet, kuivaa, jauha ja puhdista ultraviolettivalolla. Lisää öljyä jauhoon. Näin saat hyvän kasvohoidon.

3 comments:

Anonymous said...

Siinäpä vasta liikeidea. Sanotaan vielä, että siitä voi olla hyötyä aknen, naisten viiksikarvojen ja silmätulehduksen hoidossa ja pistetään pari mitään todistamatonta tutkimusta päälle, niin raha alkaa virrata!

Juha Haataja said...

Mietityttää miten satakielen ulosteita ylipäänsä voidaan kerätä. Tarhattuja? Miten niitä hoitetaan ja mitä niille syötetään? Satakielten vapautusrintama, mars!

Ninny said...

Höh, tietenkin laitetaan satakielien asuinpakoille kylttejä missä lukee "American Idol -karsinnat, voit laulaa tässä". Ja senkun kerätään skeidat siitä alta siististi. Kätevää!